Cruise aanbiedingen

Cruise aanbiedingen

Op zoek naar een cruise vakantie aanbieding? Van een tropische cruise naar de Caribbean tot aan een 3-daagse cruise naar Noorwegen… Het is allemaal uniek om mee te maken. Het is dan ook de perfecte manier om verschillende bestemmingen in één reis of vakantie te bezoeken. Hieronder hebben we de beste (last minute) cruise aanbiedingen voor 2024 voor je verzameld.

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer cruise aanbiedingen voor 2023 - FAQ

Hierboven niet de perfecte aanbieding gevonden? Geen stress! Het aanbod aan cruises is zo ontzettend groot en divers, dat er ook voor jou een perfecte cruise reis tussenzit. Je kunt ervoor kiezen om je cruise te boeken bij een cruisespecialist, of bij één van de bekende reisorganisaties in Nederland (zoals Corendon, Sunweb of TUI). Er zijn twee soorten cruise aanbiedingen:

  • All inclusive cruise deal: hier boek je een pakketreis, waarbij alles is inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan je vliegtickets naar de opstapplaats, maar ook alle drankjes en het eten aan boord.
  • Cruise only: deze aanbiedingen zien we vaak bij cruises in het Caribisch gebied. De vliegtickets naar de plaats waar de cruise start zijn niet inbegrepen, maar het verblijf (en eventueel de drankjes en het eten) op de cruise zelf is wel inbegrepen.

1. Wat zijn de populairste cruise bestemmingen?

Een cruise is de perfecte manier om in één reis verschillende bestemmingen te ontdekken. En dit op een makkelijke manier… Wanneer jij ligt te slapen, vaart jullie schip weer door naar een nieuwe droomplek. Zo word je elke dag weer wakker op een nieuwe bestemming! De populairste combinaties van bestemmingen zijn:

  • Caribbean Cruise: Bahama’s, Curacao, Dominicaanse Republiek, Panama, Aruba en meer prachtige plekken
  • Riviercruise: Europese bestemmingen zoals steden in Duitsland en Frankrijk
  • Emiraten Cruise: ontdek de verschillende Emiraten zoals Dubai, Qatar en Abu Dhabi
  • Canarische Eilanden Cruise: combineer de verschillende Canarische Eilanden
  • Middellandse Zee Cruise: Portugal, Italië, Frankrijk, Griekse eilanden, Turkije en meer mooie landen

2. Kun je een last minute cruise boeken?

Uiteraard zijn er ook last minute aanbiedingen voor cruises te vinden, maar de meeste mensen willen een cruisereis iets langer van tevoren voorbereiden. Maar, er is wel een groot voordeel aan het boeken van een last minute cruise: je krijgt namelijk vaak een hoge korting op je reis. Een aantal weken voor het schip vertrekt, gaan de prijzen namelijk zakken. Je begrijpt vast dat ze liever voor een lagere prijs de hutten willen vullen, dan dat ze tijdens de cruise leeg zijn.

3. Hoeveel kost een cruise?

Deze vraag is niet gemakkelijk te beantwoorden… Dit omdat er zoveel verschillende cruises zijn. Als we kijken naar de cruise only aanbiedingen, dan betaal je per nacht / dag rond de €75,- per persoon. Hiervoor krijg je je overnachting in een hut en eventueel (een deel van) de drankjes en het eten aan boord. De kosten voor een riviercruise of een cruise dichterbij huis zijn uiteraard lager dan een cruise langs allerlei Caribische eilanden.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail