8-daagse cruise Kaapverdische Eilanden

All inclusive €933,-
Geschreven op:

Wow… Hoe gaaf is dit? Jullie boeken nu een 8-daagse cruise langs de Kaapverdische Eilanden voor maar €933,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief:

  • Retourvluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • De transfer van en naar de cruise
  • All inclusive verblijf

De goedkoopste vertrekdata zijn in november 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope cruise aanbieding bij TUI

Cruise Kaapverdische Eilanden – Startpunt Tenerife, Spanje

 

Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten! Ontdek de Kaapverdische Eilanden en geniet ondertussen van een geweldig all inclusive verblijf op een luxe cruiseschip. Het schip beschikt onder andere over een zwembad, een SPA, een restaurant & bars, een fitness, theater en nog veel meer. Vaar jij mee?

 

>> Bekijk deze goedkope cruise aanbieding bij TUI

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.