Wil je dit jaar met Corendon naar Aruba? Een vakantie naar deze bounty bestemming is altijd een goed idee! Chill op de mooiste zandstranden zoals Palm Beach en Eagle Beach, struin door het kleurrijke centrum van Oranjestad of bezoek de verschillende natuurparken die dit eiland je te bieden heeft. Hou je ook van duiken? Rondom dit prachtige eiland zijn indrukwekkende koraalformaties en het grootste scheepswrak van het Caribisch gebied te vinden. Kortom, tijdens een vakantie naar Aruba valt genoeg te beleven. Aruba wordt niet voor niets One Happy Island genoemd!

 

| Bekijk direct alle Corendon Aruba aanbiedingen |

 

Corendon Aruba vakantie – Pakketreizen

Een vakantie boeken naar het mooie Aruba? Dan wil je natuurlijk verzekerd zijn van een goed geregelde vakantie! De Corendon Aruba vakanties hebben veel pluspunten, want in de meeste pakkettea is een volledige reis inbegrepen. Ook selecteert Corendon de accommodaties met grote zorg om een vakantie naar Aruba zo comfortabel mogelijk te maken. Wanneer je een Corendon vakantie boekt is dit inclusief:

  • Retourvluchten met KLM vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Ruimbagage (23 kilo) & handbagage (12 kilo)
  • Gratis maaltijden en drankjes tijdens de vluchten
  • Een eigen scherm met een grote keuze aan films, series en spellen
  • Transfers van en naar de accommodatie
  • Verblijf in hotel of appartement

Omdat je met KLM vliegt spaar je ook nog eens Flying Blue Miles. Wanneer je genoeg miles hebt gespaard, kun je deze weer besteden voor gratis vluchten, autohuur, overnachtingen en nog veel meer leuke extra's!

 

Corendon Aruba – Actuele aanbiedingen

Helaas is het huidige aanbod voor een vakantie naar Aruba met Corendon vrij laag. Wil je dit jaar toch genieten van een zonvakantie op Aruba? Niet getreurd, we helpen je graag met het boeken van een geweldige vakantie naar deze droombestemming!

 

>> Bekijk direct alle Aruba aanbiedingen bij TUI

>> Bekijk direct alle Aruba aanbiedingen bij de VakantieDiscounter

>> Bekijk direct alle Aruba aanbiedingen bij Kras

>> Bekijk direct alle Aruba aanbiedingen bij D-reizen

>> Bekijk direct alle Aruba aanbiedingen bij SUNtip

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter