Centerparcs Meivakantie 2021 aanbiedingen

Nu v/a €42,25 p.p.
Geschreven op:

De meivakantie 2021 zit er bijna aan te komen… En dat is de ideale periode om lekker te genieten van een vakantie bij Centerparcs! Jullie boeken nu met extra veel last minute korting een verblijf bij één van de vele Center Parcs parken! Direct met korting boeken?

> Bekijk direct alle meivakantie 2020 aanbiedingen bij Centerparcs

 

Center Parcs meivakantie 2021 aanbiedingen

Gezellig met het hele gezin of romantisch met z’n tweetjes er even tussenuit… Een weekje, midweek of weekendje tussen de natuur genieten. Dat klinkt goed, toch? Jullie boeken daarom met veel korting jullie verblijf bij één van de vele Centerparcs parken. Center Parcs heeft in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk parken. Op alle parken krijg je last minute meivakantie korting.

Jullie boeken nu al een verblijf vanaf slechts €42,25 per persoon*. Dat is echt een koopje!

> Bekijk hier het meivakantie assortiment & de prijzen

 

* Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

16


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.