Op zoek naar een VIP cottage Centerparcs aanbieding? VIP cottage zul je misschien wel denken…? Jazeker! Bij Center Parcs kunnen jullie ook kiezen voor een overnachting in een wat luxer vakantiehuisje. Zo profiteren jullie van veel verschillende voordelen wanneer je kiest voor een VIP cottage Centerparcs deal. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan maar snel verder…

> Bekijk hier direct alle VIP cottages Centerparcs aanbiedingen

 

VIP cottage Centerparcs | Verblijf in luxe

Wil jij onbezorgd vakantie vieren op één van de Center Parcs vakantieparken in Nederland? Kies dan voor een luxueuze Center Parcs VIP cottage! Zo zijn bij aankomst alle bedden al opgemaakt en hebben jullie de beschikking over een eigen privé sauna, een bubbelbad én een regendouche. Daarnaast ontvangen jullie elke ochtend verse broodjes aan de deur, maak je gratis gebruik van de streaming WiFi en ontvang je een handdoeken- en verzorgingspakket. Hoe fijn is dit allemaal?

Ontdek de VIP cottages op Centerparcs

  • Compleet uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser & NESCAFÉ Dolce Gusto
  • Woonkamer die beschikt over een flatscreen TV, Bluetooth Soundsystem en open haard
  • Slaapkamer(s) met flatscreen TV
  • Luxe badkamer met bubbelbad & regendouche
  • Eigen privé sauna
  • Speciaal kindermeubilair (bijv. babybed/box)

> Bekijk hier direct alle VIP cottages op Centerparcs

 

Top 3 VIP cottages Centerparcs

De VIP cottages zijn te boeken op elk vakantiepark (in Nederland). Omdat er zoveel keus is, hebben wij voor jullie een top 3 samengesteld van de leukste VIP cottages om vakantie in te vieren! Ga jij voor een vakantie op Center Parcs De Eemhof, Het Heijderbos of toch voor Park Zandvoort? Wij zijn benieuwd…

VIP cottage Centerparcs

VIP cottage Centerparcs De Eemhof 

Deze VIP cottage op Center Parcs De Eemhof is de ideale plek om jullie welverdiende vakantie door te brengen! Het vakantiehuisje is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt onder andere over twee slaapkamers (waarvan één met flatscreen TV), een luxe badkamer met inloop regendouche, bubbelbad & infraroodsauna, een compleet ingerichte keuken en een privé terras. 

> Boek hier jouw VIP cottage Centerparcs verblijf

VIP cottage Centerparcs

Center Parcs het Heijderbos – VIP cottage 

Dit luxe VIP huisje op Centerparcs Het Heijderbos beschikt over maar liefst drie slaapkamers, een vernieuwde badkamer met regendouche, bubbelbad & sauna, een gezellige woonkamer met openhaard, een ingerichte keuken met een NESCAFÉ Dolce Gusto en een eigen terras. Deze VIP cottage Centerparcs deal is geschikt voor maximaal 6 personen.

> Boek hier jouw VIP cottage Centerparcs verblijf

VIP cottage Centerparcs

VIP cottage op Centerpacs Park Zandvoort

Ook een verblijf op Center Parcs Park Zandvoort mogen jullie zeker niet missen! Deze VIP cottage is voorzien van twee slaapkamers (waarvan één met flatscreen TV), een luxe wellness badkamer met een tweepersoonsbubbelbad, een inloop regendouche, infrarood sauna & TV, een compleet ingerichte keuken en een privé terras met houtskool BBQ. Welke VIP cottage is jullie favoriet?

> Boek hier jouw VIP cottage Centerparcs verblijf

VIP cottage met extra korting!

Boek nu al een 3-daags verblijf vanaf slechts €159,-! Bij Center Parcs profiteren jullie altijd van de beste aanbiedingen voor de fijnste prijsjes… Bekijk hieronder deze geweldige aanbieding.

> Bekijk hier deze VIP cottage Centerparcs deal 

VIP cottage Centerparcs

Benieuwd naar de andere VIP cottage Centerparcs aanbiedingen op de andere vakantieparken?

> Bekijk hier alle VIP cottage Centerparcs deals

 

Meer CenterParcs? 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter