Centerparcs 55+ korting

Senioren (plus) aanbiedingen voor jouw verblijf!
55+ korting Centerparcs
Geschreven op:

Ben jij benieuwd of jij als 55-plusser korting krijgt op je verblijf bij de vakantieparken van Center Parcs? Centerparcs heeft altijd kortingen en aanbiedingen, dus als 55+ bezoeker profiteer je sowieso van een scherp geprijsd aanbod van Centerparcs parken. Maar… Als 55+ bezoeker krijg je nóg meer korting: namelijk 20% extra Vroegboekkorting + ActiviteitenCadeau t.w.v. €30,- er bovenop.

> Bekijk direct alle actuele kortingen waar jij als 55-plusser gebruik van kunt maken

 

55+ korting centerparcs

 

55 Plus korting bij Center Parcs – Dit zijn jouw voordelen

Nog meer vakantiepret voor nóg minder geld beleef jij met 55+ korting. Boek minimaal 2 maanden van te voren een verblijf buiten de schoolvakanties en ontvang maar liefst 20% korting voor groepen met minstens één persoon van 55 jaar of ouder. Je hoeft dus niet met de volledige groep ouder dan 55 jaar te zijn. Je profiteert van 20% vroegboekkortingeen activiteitencadeau t.w.v. €30,- én een gratis voorkeursligging van je huisje t.w.v. €33,-. Extra veel voordelen bij Centerparcs dus!

> Bekijk alle 55+ voordelen bij Centerparcs

 

55+ korting bij andere vakantieparken

Ook bij andere vakantieparken kun je profiteren van hoge 55+ kortingen. Wil je bijvoorbeeld liever naar Landal? Bekijk dan eens de huidige en actuele 55+ kortingen bij Landal.

TIP: nog meer aanbiedingen van Centerparcs zien? Hou de last minutes in de gaten! En wil je niet alleen met leeftijdsgenoten zitten? Hou dan de overige vakantiepark deals in de gaten.

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.