Center Parcs Black Friday 2023

Weekend weg v/a €64,- per huisje!
Geschreven op:

We hebben er weer een jaar op gewacht, maar eindelijk is DE dag van de goedkope producten, dagjes uit, vakanties en vliegtickets weer in zicht… BLACK FRIDAY! Op 24 november 2023 kun je met extra veel korting van alles aanschaffen en boeken. Dit jaar doet ook Center Parcs mee aan Black Friday. Als we iets weten, lees je het hier als eerst! Vorig jaar deed Center Parcs niet alleen op Black Friday mee, maar het hele weekend konden jullie heel voordelig een leuk weekendje of weekje weg boeken naar een Center Parcs park naar keuze!

| Bekijk direct alle Center Parcs Black Friday deals |

 

 

Center Parcs Black Friday 2023 – deals

Gezellig met de hele familie of met vrienden een weekendje of week relaxen in één van de mooie Center Parcs parken in Nederland, Belgie, Duitsland of Frankrijk? Boek dan tijdens de Black Friday aanbiedingen actie! Je kunt namelijk al een verblijf boeken vanaf slechts €64,- per huisje… Als dat niet goedkoop is!

> Bekijk direct alle Center Parcs Black Friday 2022 aanbiedingen

 

Centerparcs Heijderbos

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.