Corendon Black Friday 2023

Nu met €100,- EXTRA korting… Sla je slag!
Geschreven op:

Het regent kortingen bij Corendon… Want: Black Friday bij Corendon! Bizar veel vakanties zijn in de Black Friday week met €100,- EXTRA korting te boeken… Daarnaast heeft Corendon elke dag nieuwe koopjes uitgelicht. Zo ga jij hartstikke voordelig lekker naar de zon. Check hieronder alle info over Corendon Black Friday 2023 of klik direct door naar de beste Corendon Black Friday aanbiedingen!

| Ga direct naar alle Corendon Black Friday 2023 deals |

Corendon Black Friday

Black Friday Corendon – €100,- korting

Corendon staat natuurlijk bekend om de lage prijsjes voor de mooiste bestemmingen… Van een verre droomreis naar Dubai of Gambia tot aan een relaxte vakantie dicht bij huis: je kunt bij Corendon de leukste vakanties vinden. Tijdens Black Friday 2023 krijgen jullie bovenop de huidige kortingen nóg eens €100,- extra korting… Super goede vakantie deals dus! De €100,- korting is geldig op vakanties bij vertrek tot en met 31 oktober 2024… Elke dag worden er andere bestemmingen in het zonnetje gezet met super scherpe prijzen. Je kunt deze Black Friday korting inzetten op allerlei bestemmingen zoals:

  • Turkije
  • Bali
  • Curacao
  • Griekenland
  • Spanje

en nog veel meer bestemmingen…

> Bekijk direct alle Black Friday deals bij Corendon

Corendon Black Flyday 2023 – wanneer?

Black Friday valt dit jaar op 24 november 2023. Niet alleen die dag, maar alle dagen rondom Black Friday krijg je (naast de toffe dagdeals) een extra korting op je vakantie bij Corendon! De Corendon Black Friday actie is gestart op 13 november 2023.

Zijn de kortingen nog geldig tijdens Cyber Monday?

Een vakantie vinden en boeken doen de meeste mensen niet binnen vijf minuten. Het is daarom soms fijn om even na te kunnen denken voor je op de boek-knop klikt. En we hebben goed nieuws, want de Corendon Black Friday actie zal namelijk lopen tot en met Cyber Monday op maandag 27 november. Zo heb je een heel weekend de tijd om het leukste hotel en de beste black friday korting uit te zoeken bij Corendon!


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.