Nog geen vakantie gepland voor deze zomer? Wij bieden de oplossing! Je kunt namelijk nu super goedkoop retour vliegen naar allerlei toffe bestemmingen binnen Europa! Wees er snel bij, want voor je het weet zijn deze budget deals (allemaal onder de €100,- p.p.) weer uitverkocht!

| Bekijk alle zomervakantie vliegticket deals |

 

SALE: Retourtickets IN de zomervakantie

Preveza – Griekenland: retour €79,- per persoon

Denk aan bounty stranden, een azuurblauwe zee en olijfbomen. De regio Preveza ligt op het vasteland van Griekenland en is nog een vrij onbekend paradijsje. Binnen drie uur vliegen staan jullie met beide voeten op één van de mooiste stukjes van het land!

> Bekijk deze retourtickets naar Preveza

Ibiza – Spanje: retour voor €89,- per persoon

De vele baaitjes, het levendige Ibiza-stad en natuurlijk de grote hoeveelheid aan zonuren; Ibiza is deze zomer the place to be! Normaal betaal je véél meer voor jullie retourtjes IN de schoolvakantie, maar met deze aanbieding vliegen jullie extra voordelig!

> Bekijk deze retourtickets naar Ibiza

Brac – Kroatie: retour voor €98,- per persoon

Eén van onze favoriete plekken van Kroatie: het eiland Brac. Dit bijzondere eiland in de Adriatische Zee heeft spierwitte stranden én schilderachtige dorpjes, waar jullie heerlijk kunnen ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie. Nu extra afgeprijsd!

> Bekijk de retourtickets naar Brac

Gerona – Spanje: retour voor €98,- per persoon

Jullie vliegtickets naar Gerona zijn de start van een diverse en coole vakantie in Spanje! Breng een bezoekje aan Barcelona en ontdek de vele stranden die de regio rijk is… Boek nu jullie retourtickets in de zomervakantie en bespaar op de start van jullie tripje!

> Bekijk de retourtickets naar Gerona

Kreta – Griekenland: retour voor €99,- per persoon

Volgens mij hoeven wij niet eens meer uit te leggen waarom Kreta een heerlijke plek is voor jullie vakantie… De vele strandbarretjes, authentieke dorpjes en prachtige zee vormen de ideale basis voor jullie zonvakantie deze zomer. Wees er snel bij!

> Bekijk de retourtickets naar Kreta

Sardinie – Italie: retour voor €99,- per persoon

Het Italiaanse eiland Sardinie is een sprookje! De zee is blauwer dan blauw en daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden en leuke dorpjes. Jullie kunnen nu extra goedkoop retour vliegen en beginnen aan een nieuw avontuur op dit mooie eiland!

> Bekijk de retourtickets naar Sardinie