Wow! Overnachting in een kasteel @ de Veluwe

Incl. diner & ontbijt
Geschreven op:

Hebben jullie altijd al een keer willen overnachten in een kasteel? Dit is jullie kans! Jullie boeken nu een 2-daags halfpension arrangement bij Hotel Kasteel de Essenburgh op de Veluwe voor maar €77,50 per persoon. Deze goedkope deal is inclusief:

  • 1x overnachten in een kasteel
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen diner
  • Gratis leuke extra’s

Deze goedkope deal is het hele jaar te boeken voor verschillende aankomstdata. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Veluwe aanbieding bij Voordeeluitjes

Hotel Kasteel de Essenburgh – Veluwe, Nederland

 

Op de Veluwe vinden jullie Hotel Kasteel de Essenburgh. Een fantastische plek om er even heerlijk tussenuit te gaan. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het restaurant, de bar, het buitenterras, gratis WiFi en de fietsverhuur. Ontdek de uitgerekte omgeving te voet of met de fiets!

 

>> Bekijk deze goedkope Veluwe aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.