Winterse tip: een rit met de arrenslee in de Tiroler Zugspitz Arena

VakantieDealz.nl
Geschreven op:

Klim op de arrenslee en kruip romantisch warm onder het deken. De rit kan beginnen! Prachtige paarden trekken jong en oud, gezinnen en stelletjes door het idyllische winterlandschap van de Tiroler Zugspitz Arena. Het is de perfecte manier om te genieten van de rust en de adembenemende natuur…

Benieuwd naar wat er zo leuk is om een ritje te maken met de paardenslee? Ten eerste: het is echt voor iedereen erg leuk. Een ritje met de arrenslee is niet alleen voor kersverse stelletjes een leuke ervaring, ook voor kinderen is een uitstapje met de arrenslee een onvergetelijke herinnering in de sneeuw.

Schilderachtige valleien

Het is ook een prima manier om de unieke natuur ontdekken in de Tiroler Zugspitz Arena. De besneeuwde boomtoppen glinsteren in de zon alsof ze bezet zijn met kleine edelstenen. Fijne poedersneeuw verandert de regio in een sprookjesachtig wonderland. In een rustig tempo rijd je door de schilderachtige dalen van de regio.

En last but not least, het is pure ontspanning. Je komt lekker tot rust en bent weg van de dagelijkse drukte. Zet je gedachten op nul en geniet van de stilte: een paardensleetocht is de perfecte compensatie voor de alledaagse routines.

Wat na een romantische paardensleetocht nooit mag ontbreken is wat lekkers eten bij één van de vele gezellige herbergen in het dal. Hier word je aan de Tiroolse kant van de Zugspitze op culinaire wijze in de watten gelegd met heerlijke traditionele, regionale gerechten.

Tiroler Zugspitz Arena, je bent er zo

De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en wintercampings waar je een unieke vakantie zult beleven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur, maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Echt een aanrader!


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.