Vliegen vanaf Maastricht

Bestemmingen, prijzen, informatie & vakanties
Geschreven op:

Wil jij vliegen vanaf Maastricht? Jaarlijks vertrekken er zo’n 450.000 mensen vanaf Maastricht Airport naar hun vakantiebestemming. Verschillende luchtvaartmaatschappijen laten sinds een aantal jaar vluchten vertrekken vanaf Maastricht Airport. Deze lokale luchthaven is hierdoor écht interessant geworden. Juist omdat Maastricht Airport vrij klein is, zijn er veel voordelen om vanaf deze airport te vliegen. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Geen lange wachtrijen
  • Slechts 1,5 uur voor vertrek aanwezig
  • Gratis parkeren bij de airport – alleen via Corendon

 

Vliegen vanaf Maastricht – Welke bestemmingen?

Inmiddels kun je naar gigantisch veel landen vliegen! Van een heerlijke zon, zee en strand vakantie op het Italiaanse eiland Sicilië tot een culturele citytrip naar Lourdes… Het kan allemaal! De landen waar je in 2020 naartoe kunt vliegen zijn: Bulgarije, Egypte, Frankrijk, Gambia, Griekenland, Italië, Kaapverdië, Kroatië, Macedonië, Malta, Spanje en Turkije.

Zo zie je dat je zelfs naar landen buiten Europa kunt vliegen vanaf Maastricht. Wil je meer informatie over de bepaalde bestemmingen binnen deze landen? Bekijk dan de gehele lijst met bestemmingen op de website van Maastricht Airport.

 

Pakketreizen met vertrek vanaf Maastricht Airport

Lekker alles in één keer goed regelen? Kies dan voor een pakketreis met vertrek vanaf Maastricht Airport. Verschillende grote reisorganisaties bieden vanaf dit jaar goedkope pakketreizen aan. En ook hier kun je weer profiteren van de mooie voordelen. Een ander voordeel van het boeken van een pakketreis bij een bekende reisorganisatie, is dat je gedekt bent bij de ANVR. Mocht er dan iets mis gaan, ben jij verzekerd van teruggave of een voucher.

Waarom zou je kiezen voor een pakketreis met vertrek vanaf Maastricht? Met een pakketreis is alles direct goed geregeld. Daarnaast krijg je vaak veel voordeel met het boeken van een pakketreis. Je vliegtickets vanaf Maastricht zijn vaak dezelfde prijs als dat je deze los zou boeken, maar omdat je een pakketreis boekt, geven reisorganisaties mooie kortingen op het verblijf en / of je transfer naar het hotel.

> Bekijk pakketreizen met vertrek vanaf Maastricht bij de VakantieDiscounter
> Bekijk pakketreizen met vertrek vanaf Maastricht bij Corendon

 

Losse vliegtickets met vertrek vanaf Maastricht

Ook is het natuurlijk mogelijk om losse vliegtickets te boeken. Zo ben je helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt op bestemming! Als je los je vliegtickets boekt, kun je zelf een accommodatie op je bestemming uitkiezen. Voordelen van het los boeken van je vliegtickets is:

  • Profiteren van hoge kortingen
  • Zelf bepalen waar je gaat overnachten
  • Makkelijker een roadtrip plannen

> Bekijk vliegtickets met vertrek vanaf Maastricht Airport

 

Maastricht Aachen Airport – Informatie

Maastricht Airport is nog steeds volop in ontwikkeling. Ze willen steeds meer bestemmingen aan gaan bieden, en meer vluchten per dag gaan uitvoeren. Zo kun je straks nog voor veel meer soorten vakanties hier terecht! Wel blijft het vliegen vanaf Maastricht voordelig, comfortabel en compact.

Adres Maastricht Airport

Vliegveldweg 90
6199 AD Maastricht Airport

Parkeren Maastricht Airport

Heb je je reis geboekt via Corendon? Dan profiteer je van gratis parkeren bij Maastricht Airport. Heb jij losse vliegtickets geboekt óf vlieg jij via een andere reisorganisatie? Dan moet je wel parkeerkosten betalen. Maar, goed nieuws, deze kosten zijn niet gigantisch hoog. Hieronder vind je de kosten voor het parkeren op Maastricht Airport:

 

Parkeren Maastricht Airport Parkeren Maastricht Airport

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.