Van der Valk bubbelbad kamers

Top 10 | Geheime aanbiedingen & deals
Geschreven op:

Heerlijk een nachtje luxe en ontspannen? Boek dan een Van der Valk bubbelbad kamer! Van der Valk heeft verschillende hotels door het hele land waarbij de kamers de beschikking hebben over een privé hottub. Wij hebben een top 10 met beste Van der Valk hotels én aanbiedingen geselecteerd. Zo kun jij binnenkort heerlijk ontspannen een nachtje of weekendje weg in een Van der Valk hotel met een hottub op de kamer.

 

Van der Valk bubbelbad – top 10 kamers / hotels

In totaal heeft Van der Valk maar liefst 35 hotels in Nederland die een hottub op de kamer hebben. Wij snappen dat het dan moeilijk is om een goede keuze te maken. Wij hebben daarom een top 10 samengesteld van Van der Valk kamers met een bubbelbad.

1. Van der Valk Vianen – Utrecht – Bubbelbad & wellness

Eén van de populairste Van der Valk hotels, en dat komt vooral door de hoeveelheid kamers met een bubbelbad. Er zijn verschillende kamers en suites te boeken met een hottub en wellnessfaciliteiten. Puur genieten!

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

2. Van der Valk Middelburg – Zeeland – Suite met bubbelbad

In het pittoreske Middelburg vinden we het zeer goed beoordeelde Van der Valk Middelburg. Het hotel heeft de beschikking over meerdere kamers met een privé hot tub. Ultiem relaxen…

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

3. Van der Valk Rotterdam – Zuid-Holland – Privé bubbelbad op de kamer

Ook in Rotterdam vind je een prachtig Van der Valk hotel met verschillende kamers met een hottub. Wil je helemaal uitpakken? Kies dan voor een verblijf in de bruidssuite, daar staat namelijk een rond bubbelbad in!

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

4. Van der Valk Schiphol – Amsterdam – Kamer met bubbelbad

Op een supercentrale plek aan de A4 vind je het goed beoordeelde 4-sterren Van der Valk Schiphol – Amsterdam. Dit Van der Valk hotel heeft verschillende kamers met een privé bubbelbad. Vooral de themakamers zijn erg tof!

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

5. Van der Valk Tilburg – Brabant – Themakamers met hottub

Niet voor niets is dit Van der Valk hotel beoordeeld met een 8,9… Een heerlijk verblijf voor een luxe nachtje weg! Ook dit hotel heeft verschillende themakamers met een bubbelbad. Zo boek je bijvoorbeeld de VIP suite of Safari suite.

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

6. Van der Valk Emmen – Drenthe – Van der Valk met bubbelbad

Ook in het prachtige Emmen vind je een Van der Valk hotel met hot tub op de kamer. Verschillende (thema)kamers hebben de beschikking over een bubbelbad. Onze favoriete kamers bij dit hotel zijn de Afrika suite en de Hollywood suite.

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

7. Van der Valk Almere – Flevoland – Kamers met bubbelbad

Ook bij dit Van der Valk hotel heb je weer de keuze uit verschillende soorten kamers met een privé hottub. Wil jij écht een luxe nachtje uit? Kies dan voor de wellness suite, waar ook andere wellness faciliteiten aanwezig zijn.

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

8. Van der Valk Maastricht – Limburg – Luxe suites

Op naar het zuiden van het land! Bij Van der Valk Maastricht vind je verschillende luxe suites met een bubbelbad. De royal kamer met kingsize bed is zonder twijfel de populairste kamer van het hele hotel!

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

9. Van der Valk Alkmaar – Noord-Holland – 15 kamers met privé bubbelbad

Wow… Van der Valk Alkmaar (bij de A9) heeft maar liefst 15 verschillende kamers met een bubbelbad. De keuze is dus reuze! Van der Valk Almaar heeft verschillende themakamers (o.a. Oosterse suite en Afrika suite), maar ook standaard luxe kamers.

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

10. Van der Valk Den Haag / Nootdorp – privé bubbelbad op de kamer

We sluiten de lijst af met het goed beoordeelde (8,6/10) Van der Valk Den Haag Nootdorp. Dit Van der Valk hotel heeft een ruime keuze uit kamers met een privé hottub. Voor welke ga jij?

> Lees meer en bekijk de beschikbaarheid & prijzen

 

Meer Van der Valk bubbelbad kamer aanbiedingen?

Staat er in onze top 10 geen geschikt hotel tussen? Gelukkig zijn er in totaal meer dan 30 Van der Valk hotels met een privé bubbelbad op de kamer. Zo zit er voor iedereen wat tussen! Wil je liever niet in een Van der Valk hotel slapen, maar wel in een hotel met bubbelbad? Bekijk dan onze top 10 van hotel met bubbelbad in Nederland!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.