Valet parking op de luchthaven

Overzicht aanbieders & beste deals
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Niet meer zelf zoeken naar een parkeerplek, uitstappen voor de vertrekhal, je auto achterlaten op een veilige plek en ga zo maar door… Valet parking wordt steeds populairder en is de perfecte manier om zorgeloos aan je vakantie te beginnen. Maar welke opties heb je als je gebruik wilt maken van de valet parking op Schiphol, Rotterdam Airport of bijvoorbeeld Eindhoven Airport? We hebben een aantal voordelige opties voor je op een rijtje gezet!

 

Valet parking Schiphol

Met tientallen miljoenen passagiers per jaar is Schiphol Airport in Amsterdam één van de grootste en belangrijkste luchthavens van Europa. En bij zo’n grote luchthaven horen meerdere parkeerterreinen en garages. Het kan dus flink zoeken zijn naar een parkeerplek… En zeker als je haast hebt, is dit niet prettig. De oplossing? Maak gebruik van de valet parking op Schiphol! Er zijn diverse bedrijven die een valet parking service aanbieden, waardoor je voor de vertrekhal kunt uitstappen en je auto in vertrouwde handen kunt achterlaten.

 

Valet parking Schiphol – Central parking

Central Parking is al ruim tien jaar de grootste én goedkoopste parkeeraanbieder van Nederland. Als je kiest voor Central Parking kun je je auto voor de vertrekhal overhandigen aan één van de chauffeurs. De chauffeur brengt de auto vervolgens naar een beveiligd parkeerterrein (met cameratoezicht) net buiten het vliegveld. Wanneer je terugkomt op Schiphol, staat je auto voor de vertrekhal klaar. Ideaal toch?

Hoe werkt het?
Als je je auto goedkoop wilt parkeren via Central Parking kun je gemakkelijk online reserveren. Tot 24 uur voor vertrek kun je je reservering kosteloos wijzigen of annuleren. 25 minuten voor je aankomt op Schiphol Airport geef je door aan Central Parking dat je er bijna bent. Central Parking zorgt dat er een chauffeur klaar staat om jouw auto in ontvangst te nemen. Wanneer je terugkomt op Schiphol, bel je naar Central Parking wanneer je bagage compleet is. Je auto staat klaar tussen vertrekhal 2 en 3!

> Bekijk direct alle valet parking Schiphol opties bij Central Parking

 

Valet parking Schiphol – Centraal Parkeren

Ook Centraal Parkeren biedt een valet parking service aan op Schiphol. Je overhandigt je auto aan één van de vakbekwame chauffeurs in de bocht voor vertrekhal 2 & 3 van Schiphol Airport. De chauffeur neemt de auto vervolgens over en parkeert deze op de parking van Centraal Parkeren. Deze parking heeft 24/7 beveiliging en camera toezicht.

Hoe werkt het?
Ook bij Centraal Parkeren kun je gemakkelijk online reserveren. De tarieven zijn duidelijk weergegeven en het reserveringsproces is eenvoudig. 25 minuten voor aankomst geef je telefonisch door dat je er bijna bent. Zo weet de chauffeur hoe laat je aankomt. Tot 24 uur voor vertrek kun je je reservering kosteloos wijzigen of annuleren. Bij terugkomst op Schiphol Airport wordt je auto weer netjes voorgereden.

> Bekijk direct alle valet parking Schiphol opties bij Centraal Parkeren

 

Valet parking Schiphol – ShuttleparkerenSchiphol

Tot slot biedt ook ShuttleparkerenSchiphol een valet parking service aan op Schiphol Airport. Alleen dien je hierbij direct naar het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol te rijden, en laat je hier zelf je auto achter. Je kunt ervoor kiezen om je auto wel of niet overdekt te parkeren. De parking is compleet beveiligd met camera bewaking en er is 24/7 iemand aanwezig op het kantoor.

Hoe werkt het?
ShuttleparkerenSchiphol gaat dus iets anders in z’n werk dan andere valet services. Wel dien je ook hier 25 minuten van tevoren aan te geven dat je er bijna bent. Nadat je je auto hebt geparkeerd op het terrein van ShuttleparkerenSchiphol, wordt je met een shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht. Bij terugkomst op het vliegveld geef je weer 25 minuten van tevoren aan dat je opgehaald wilt worden. Je wordt met de shuttlebus opgehaald en terug naar het parkeerterrein gebracht. De ideale optie als je liever niet hebt dat iemand anders in jouw auto rijdt!

> Bekijk direct alle valet parking Schiphol opties bij ShuttleparkerenSchiphol

 

 

Valet Parking Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is bij lange na niet zo groot als Schiphol Airport, maar ook hier kun je gebruik maken van een valet parking service. Via Central Parking kun je je auto gemakkelijk parkeren op Eindhoven Airport! Central Parking is al ruim tien jaar de grootste én goedkoopste parkeeraanbieder van Nederland. Als je kiest voor Central Parking kun je je auto in de Valet Bufferzone van Eindhoven Airport overhandigen aan één van de chauffeurs. De chauffeur brengt de auto vervolgens naar een parkeerlocatie net buiten het vliegveld. Wanneer je terugkomt op Eindhoven Airport, staat je auto in de Valet Bufferzone klaar. Ideaal toch?

Hoe werkt het?
Als je je auto goedkoop wilt parkeren via Central Parking kun je gemakkelijk online reserveren. Tot 24 uur voor vertrek kun je je reservering kosteloos wijzigen of annuleren. Je kunt direct naar de Valet Bufferzone rijden aan de Freddy van Riemsdijkweg 11. Central Parking zorgt dat er een chauffeur klaar staat om jouw auto in ontvangst te nemen. Ook wanneer je terugkomt op Eindhoven Airport, bel je naar Central Parking wanneer je bagage compleet is. Je kunt de auto weer ophalen in de Valet Bufferzone.

> Bekijk direct alle valet parking Eindhoven Airport opties bij Central Parking

 

Valet Parking Rotterdam Airport

Ook als je vliegt vanaf Rotterdam Airport kun je gebruik maken van de valet parking service van Central Parking. Central Parking is al ruim tien jaar de grootste én goedkoopste parkeeraanbieder van Nederland. Als je kiest voor Central Parking kun je je auto voor Worldhotel Wings (naast de vertrekhal) overhandigen aan één van de chauffeurs. De chauffeur brengt de auto vervolgens naar een beveiligd parkeerterrein net buiten het vliegveld. Wanneer je terugkomt op Rotterdam Airport, staat je auto voor Worldhotel Wings klaar. Ideaal toch?

Hoe werkt het?
Als je je auto goedkoop wilt parkeren via Central Parking kun je gemakkelijk online reserveren. Tot 24 uur voor vertrek kun je je reservering kosteloos wijzigen of annuleren. 15 minuten voor je aankomt op Rotterdam Airport geef je door aan Central Parking dat je er bijna bent. Central Parking zorgt dat er een chauffeur klaar staat om jouw auto in ontvangst te nemen. Wanneer je terugkomt op Rotterdam Airport, bel je naar Central Parking. Je auto staat klaar voor Worldhotel Wings!

> Bekijk direct alle valet parking Rotterdam Airport opties bij Central Parking

 

Valet Parking Weeze Airport

Vlieg je liever vanaf Weeze Airport (net over de grens)? No problemo! Ook hier kun je gebruik maken van de valet parking service van Central Parking. Central Parking is al ruim tien jaar de grootste én goedkoopste parkeeraanbieder van Nederland. Als je gebruik wilt maken van de valet parking service op Weeze Airport dien je zelf naar het nabij gelegen parkeerterrein van Central Parking te rijden.

Hoe werkt het?
Als je je auto goedkoop wilt parkeren via Central Parking kun je gemakkelijk online reserveren. Tot 24 uur voor vertrek kun je je reservering kosteloos wijzigen of annuleren. Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein parkeer je je auto en meld je je bij de balie van Central Parking. Hier geef je je autosleutel af, waarna je met een shuttlebus naar het vliegveld wordt gebracht. Bij terugkomst op de luchthaven bel je naar het aangegeven nummer op de website van Central Parking als je bagage compleet is en je door de douane bent. De shuttlebus brengt je direct naar het parkeerterrein waar je eigen auto geparkeerd staat. De ideale optie als je liever niet hebt dat iemand anders in jouw auto rijdt!

> Bekijk direct alle valet parking Weeze Airport opties bij Central Parking

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.