Valentijn overnachting

10 hoteltips & arrangementen (2022)
valentijn overnachting
Geschreven op:

Op zoek naar een romantische valentijn overnachting? Lees dan snel verder, want wij hebben veel leuke hoteltips & arrangementen voor je. Valentijn 2022 komt er weer aan en dat moet natuurlijk gevierd worden. Of je dit nu met je partner doet of gewoon samen met een goede vriend/vriendin, een leuk nachtje weg is nooit een straf! Bekijk hieronder alle speciale valentijn arrangementen & leukste hotels voor een valentijn overnachting in 2022.

Bekijk direct Valentijn overnachtingen bij:
> Voordeeluitjes
> Fletcher

 

Valentijn overnachting – Arrangementen

Wil je nou nét iets extra’s doen met valentijn dit jaar? Dan is enkel een nachtje weg natuurlijk niet genoeg… Bij onder andere Voordeeluitjes en Fletcher kun je speciale valentijn arrangementen boeken. Hier is bijvoorbeeld ook een uitgebreid ontbijt en een 3- of 4-gangendiner bij inbegrepen. En soms krijg je er zelfs een fles bubbels bij!

 

Valentijn arrangement Fletcher

Als je een valentijn overnachting of arrangement boekt bij Fletcher, kun je kiezen uit meer dan 100 hotels verspreid door heel Nederland. Bij een valentijn arrangement word je bij aankomst ontvangen met een welkomstdrankje en een borrelplateau om de avond goed te beginnen. Dit is inbegrepen bij een Fletcher Valentijn arrangement:

  • Ontvangst met een borrelplateau
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijt met een glas bubbels
  • 1x romantisch 4-gangen à la carte diner op de dag van aankomst
  • Een fles bubbels bij vertrek

> Bekijk hier het valentijn arrangement bij Fletcher & alle hotels

 

Valentijn arrangementen bij Voordeeluitjes

Ook bij Voordeeluitjes kun je een Valentijn overnachting of een speciaal arrangement boeken. Een hotel aan het strand, midden in het bos, op een landgoed of een romantische kasteelovernachting… De keuze is reuze! Er zijn arrangementen van 2, 3, 4 en 5 dagen te boeken, waar het ontbijt en een 2-, 3- of 4-gangendiner vaak bij inbegrepen is. Soms krijg je er zelfs een luxe extraatje bij zoals een fles bubbels, chocolade of een late check-out.

> Bekijk hier alle Valentijn arrangementen bij Voordeeluitjes

overnachting valentijn

Valentijn overnachting – Romantische hoteltips

Wil je een luxe nachtje weg met valentijn? Dan hebben we een aantal hoteltips voor je. Bekijk hier de 10 beste hotels voor een romantische valentijn overnachting:

1. Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel – v/a €93,- 

2. Boutique Hotel Beekhuizen – v/a €81,-

3. Landgoed de Uitkijk – v/a €135,- 

4. Hilton Rotterdam – v/a €63,60 

5. Kasteel Aldenghoor – v/a €59,50

6. Landgoed de Holtweijde – v/a €129,- 

7. Grand Hotel Ter Duin – v/a €54,50 

8. Hotel Finch – v/a €61,25 

9. Landhuishotel en Bistro Herikerberg – v/a €59,- 

10. Hotel Villa Ruimzicht – v/a €79,- 

Liever een hotel in Amsterdam, op de Waddeneilanden of een andere plek in (of buiten) Nederland?

> Bekijk hier alle hotels bij Voordeeluitjes voor een valentijn overnachting

 

TIP! Misschien vind je dit ook interessant:

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.