Hoe lang vliegen naar Kaapverdie?

De vliegtijd Kaapverdie vanaf Amsterdam hangt er vanaf naar welk eiland van Kaapverdie je vliegt. Zo is een vlucht naar het meest noordelijke eiland Sal korter dan een vlucht naar het meest zuidelijke eiland van Kaapverdie, Santiago. Gelukkig verlies je door het tijdsverschil tussen Nederland en Kaapverdie niet veel uren op jouw vakantie. Vanzelfsprekend kost de terugvlucht praktisch gezien wel meer uren, maar dan is de vakantie toch al voorbij… Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden naar het zonnige Kaapverdie.

> Bekijk alle vluchten naar Kaapverdie bij TUI

 

Actuele Kaapverdie vakantie aanbiedingen

> Pakketreizen Kaapverdie bij TUI
> Voordelige Kaapverdie vakanties bij De VakantieDiscounter

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Kaapverdie

Wat is de vliegtijd Kaapverdie, vanaf Amsterdam Schiphol Airport? Het ligt er dus aan naar welk eiland van Kaapverdie je vliegt. De kortste vlucht is ongeveer 6 uur en de langste richting de 7 uur. In de meeste gevallen gaan de vluchten direct naar Kaapverdie vanaf Nederland, maar als je een tussenstop maakt dan duurt de vlucht logischerwijs langer. Tijdens deze vlucht wordt er door het vliegtuig ongeveer 5000 kilometer afstand afgelegd.

 

Kortste vliegtijd Düsseldorf – Kaapverdie

Benieuwd naar de vliegtijd van Düsseldorf naar Kaapverdie? Wat betreft vliegtijd is er bijna geen verschil tussen de vluchten vanaf Amsterdam en die vanaf Düsseldorf. Als je geen voorkeur hebt voor een van deze twee luchthavens, dan kun je dus gewoon voor de goedkoopste optie kiezen! Kan je tijdens de vakantie weer wat meer besteden…

 

Ligging Kaapverdie

De eilanden van Kaapverdie liggen hemelsbreed zo'n 4800 kilometer van Nederland vandaan. Kaapverdie ligt ten hoogte van de Sahara, maar door de invloeden van de oceaan heerst er dus een veel koeler klimaat dan in de woestijn. Het land staat bekend om de aangename temperatuur waar je het hele jaar door van kunt genieten. Kaapverdie ligt aan de westkust van Afrika ten hoogte van Senegal en heeft een totale oppervlakte van ruim 4000 km².

 

Meer Kaapverdie:

> Alle actuele Kaapverdie vakantie deals

> Kaapverdie Last Minutes

> All Inclusives Kaapverdie vakanties

 

Bali vliegtijd
altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter