Landal Waterpark De Alde Feanen

De Veenhoop, Friesland

Landal Waterpark De Alde Feanen

Nederland

Vakantie vieren aan het Friese water… Wie wil dat nou niet? Bij Landal Waterpark de Alde Feanen geniet je van een prachtig uitzicht, natuurrijke omgeving en natuurlijk van de Friese meren. Op dit park verblijf je in ruime watervilla’s die voorzien zijn van een aanlegsteiger. Leg je eigen boot aan bij je huisje of huur een sloep in de haven. Gelukkig valt er op het park zelf ook meer dan genoeg te beleven… Dit wordt genieten!

Meer over Friesland

Friesland is dé provincie in het noorden van Nederland, en daar is genoeg te doen! Deze bijzondere provincie is rijk aan mooie steden en natuurgebieden, met elk hun geschiedenis en verhalen. Leeuwarden is zeker de moeite waard om te bezoeken. Je kan daar heerlijk eten en in de avond zijn de terrassen gezellig vol. En natuurlijk kunnen we de Waddeneilanden niet vergeten. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust op Ameland, waar je, als het niet te koud is, vaak zo de zee in kan lopen. Dus, waar wacht je nog op?

Faciliteiten van Landal Waterpark De Alde Feanen

 • Landal Waterpark De Alde Feanen Restaurant & bar
 • Landal Waterpark De Alde Feanen Activiteiten
 • Landal Waterpark De Alde Feanen Gratis wifi
 • Landal Waterpark De Alde Feanen Rustig
Landal Waterpark De Alde Feanen Bekijk alle faciliteiten van Landal Waterpark De Alde Feanen
 • Landal Waterpark De Alde Feanen Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Landal Waterpark De Alde Feanen Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landal Waterpark De Alde Feanen Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail