Geniet van een heerlijke vakantie bij vakantiepark Prinsenmeer! Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer ligt in het plaatsje Asten in Brabant. Bovendien grenst het park aan Nationaal Park De Groote Peel, een prachtige omgeving dus. Op het park zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Bij Voordeeluitjes zijn verschillende Vakantiepark Prinsenmeer arrangementen te boeken. Zo boek je al 4 dagen vanaf slechts €84,-! Lees hieronder meer.

> Bekijk direct alle Vakantiepark Prinsenmeer arrangementen bij Voordeeluitjes 

 

Vakantiepark Prinsenmeer – De faciliteiten en omgeving

Vervelen is op vakantiepark Prinsenmeer geen optie… Hier is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud! Het park biedt tal van faciliteiten, waaronder een overdekt subtropisch zwembad, wellness (met sauna's en een Turks stoombad), bowlingbanen en een indoor speelpaleis. Mocht het weer niet mee zitten, is er dus alsnog genoeg te doen. Mocht het wél goed weer zijn, kunnen jullie gebruik maken van het grote zwemmeer met glijbanen, het zandstrand, de waterfietsen, diverse sportvelden, de fietsverhuur en nog veel meer. Ook vind je op vakantiepark Prinsenmeer een restaurant met terras en een supermarkt.

De omgeving rondom Oostappen vakantiepark Prinsenmeer is werkelijk prachtig. Nationaal Park De Groote Peel leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht. Het park is ruim 1400 hectare groot en er rijden geen auto's. Ook grotere steden zoals Eindhoven en Helmond zijn snel te bereiken vanaf het park.

 

Arrangementen vakantiepark Prinsenmeer

Bij Voordeeluitjes zijn vier verschillende vakantiepark Prinsenmeer arrangementen te boeken. Je hebt de keuze uit een arrangement voor 3, 4, 5 of 8 dagen. Ieder arrangement is onder andere inclusief:

  • De overnachtingen
  • Gratis gebruik subtropisch zwemparadijs, sauna, whirlpool en Turks stoombad
  • Gratis parkeren
  • Bedlinnen (t.w.v. €9,50 p.p.)
  • Eindschoonmaak

De vanaf-prijzen van de arrangementen zijn als volgt:

Alle prijzen zijn gebaseerd op een 4-persoons accommodatie. Tegen een meerprijs zijn er andere accommodatie types te boeken (voor zowel 4 als 6 personen). De prijzen zijn exclusief diverse heffingen (1,40 per persoon per nacht) en boekingskosten (17,95 per boeking). 

Je boekt dus al een 3-daags verblijf op vakantiepark Prinsenmeer voor slechts €80,-. Als je met z'n viertjes gaat is dit dus maar €20,- per persoon! Wauw… En voor slechts €4,- meer boek je al een 4-daags arrangement. Voor welke aanbieding ga jij?

 

> Bekijk hier alle vakantiepark Prinsenmeer aanbiedingen bij Voordeeluitjes

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter