VakantieDealz in TikTok Top 25 meest succesvolle Nederlandse merken

VakantieDealz.nl
Geschreven op:

VakantieDealz als nieuwkomer in de top 25 meest succesvolle Nederlandse merken op TikTok! Social media bureau Somention doet elk kwartaal onderzoek naar de meest succesvolle bedrijven op het platform TikTok. VakantieDealz is op de nieuwste lijst (januari 2022) binnengekomen op positie 18. Samen met Schiphol vertegenwoordigt VakantieDealz de reiswereld in dit lijstje met indrukwekkende merken. 

Op het TikTok account van VakantieDealz ontdek je niet alleen inspiratie voor je volgende reis, maar je kunt er ook lekker wegdromen bij dronevideo’s, vlogs van persreizen en je leert er ook de nodige ’travel hacks’. Inmiddels heeft VakantieDealz al vele succesvolle samenwerkingen opgezet via TikTok, o.a. met TUI Nederland en Wikkelboat in Rotterdam.

Onderzoek Somention

Er is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder Nederlandse merken en internationale merken met een Nederlands account op TikTok. Daarbij zijn de accounts beoordeeld op basis van het aantal volgers en de engagement rate*, waarbij engagement het zwaarst meeweegt. Om een betrouwbare engagement rate te meten zijn alleen accounts meegenomen met meer dan 1.000 volgers. Uitgesloten zijn (nieuws)platforms, omroepen en programma’s, sportclubs en verenigingen. De hele lijst van Q4 2021 is te vinden op de website van Somention.

Meer informatie over dit nieuws

Voor meer informatie over deze positie in de top 25 meest succesvolle Nederlandse merken op TikTok, kun je contact opnemen met Website Manager Maaike Zuijderwijk via [email protected].

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.