Nu we (nog) eventjes niet mogen reizen, hebben we genoeg tijd over om een hele hoop inspiratie op te doen voor als het wel weer mag! Daarom hebben wij voor jullie de leukste tijdschriften over reizen en vakanties op een rijtje gezet, zodat jullie eventjes héérlijk kunnen wegzwijmelen bij alle reisverhalen, foto's en tips om het meeste uit jullie volgende vakantie te halen…

 

De leukste tijdschriften over reizen & vakanties

Wij hebben voor jullie de vijf leukste reisbladen onder elkaar in een rijtje gezet… Heb jij een favoriete tijdschrift die je altijd meeneemt op vakantie?

 

1. Colombus Magazine

Een favorietje van ons: Colombus Magazine. In dit tijdschrift vinden jullie allerlei reisverhalen van verschillende reizigers. Ontdek hier de leukste tips & tricks voor op vakantie, blader door de prachtige foto's en haal hier inspiratie uit voor jouw volgende getaway! Lees over bijzondere onontdekte plekjes en vul jouw bucketlist aan… Colombus is een échte aanrader als je 't ons vraagt.

Losse editie €6,25 – €8,25 | Abonnementen vanaf €17,50

 

2. National Geographic Traveler

Staat de TV bij jou standaard op National Geographic? Ben jij geïnteresseerd in verschillende culturen en nieuwe plekken? Dan is 't National Geographic Traveler tijdschrift een echte aanrader om te lezen. Deze speciale reiseditie laat je kennismaken met bijzonder plekken over de hele wereld. Profiteer van veel leesplezier en doe een hele hoop inspiratie op…

Losse editie €6,75 | Abonnementen vanaf €22,50

 

3. Meridian Travel

Met maar liefst 150 pagina's aan leesplezier zul jij je geen seconde vervelen met dit vakantie tijdschrift! Ontdek de mooiste bestemmingen over de hele wereld, lees verschillende interviews, kom meer te weten over bijzondere bestemmingen en haal inspiratie uit de reisverhalen. Elk tijdschrift staat in het teken van een ander thema, zeer afwissend om te lezen dus.

Losse editie €6,95 – €7,95 | Abonnementen vanaf €14,95

 

4. Lonely Planet Traveller

Naast de Lonely Planet reisgidsen, brengt Lonely Planet ook een aantal keer hun reismagazine uit. Zwijmel weg bij de verschillende reisreportages die geschreven zijn door de auteurs en blader door de prachtige natuurfoto's. Een echte must om thuis in weg te dromen!

Losse editie €5,99 – €6,99 | Abonnementen vanaf €14,-

 

5. TripTalk Magazine

Wil jij vooral lezen over Europese bestemmingen die wat dichter bij huis liggen? Dan is TripTalk Magazine hét reistijdschrift voor jou. Lees meer informatie over toegankelijke bestemmingen en ontdek binnen Europa de leukste plekjes en must visits. Wie zegt dat je altijd ver moet vliegen voor een geslaagde reis?

Losse editie €6,95 | Vanaf €16,95

 

Benieuwd naar meer inspiratie, tips & reisverhalen? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze andere VakantieDealz blogs.

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter