Staat een Hawaii vakantie via TUI hoog op jouw bucketlist? Dat snappen wij! Hawaii behoort tot de Verenigde Staten en bestaat uit maar liefst 137 tropische eilanden… Uiteraard kunnen jullie een bezoekje brengen aan zowel kleine als grote eilanden, maar de meest bezochte eilanden zijn: The Big Island, Lanai, Molokai, Maui, Oahu en Kauai. Op deze pagina hebben wij de beste selectie van Hawaii vakanties bij TUI en alternatieve reisorganisaties verzameld. De ideale mix van rondreizen, vliegtickets en pakketreizen naar de zon.

> Bekijk direct het vakantie Hawaii aanbod bij TUI

 

vakantie-hawaii

 

Vakantie Hawaii TUI – vlucht + hotel reizen

Heerlijk… Voetjes in de lucht en relaxen maar! De ideale plek om heerlijk tot rust te komen én waar je gemakkelijk toch nog een dagje de natuur en cultuur kunt checken is natuurlijk het tropische Hawaii. Bij TUI kun je één hotel op Hawaii boeken. Niet alleen het hotel, maar ook de vluchten zijn in dit pakket inbegrepen.

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort – Honolulu, Hawaii

Het zeer goed beoordeelde 4-sterren Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort in de hoofdstad Honolulu is een heerlijke plek voor jullie vakantie. Het beroemde Hilton hotel ligt direct aan het strand en in een tropische tuin met gekleurde bloemen… Typisch Hawaii! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de vijf zwembaden, het zonneterras, 7 restaurants & 2 bars, sportfaciliteiten en de SPA.

> Bekijk deze vakantie Hawaii bij TUI

 

Vakantie Hawaii TUI – rondreis 2021

Een ideale manier om alles uit jullie vakantie op Hawaii te halen is een rondreis. Juist omdat Hawaii uit zoveel verschillende eilandjes bestaat, is het leuk om de verschillende kanten van de staat te ontdekken. Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en natuurlijk het prachtige binnenland. Er is genoeg te zien!

>> TIP: Heb je ons Hawaii reisblog al gelezen? 

Rondreis Hawaii – TUI

Aloha! Ben jij klaar voor een avontuurlijke TUI vakantie op Hawaii? Tijdens deze 14-daagse rondreis ontdekken jullie de verschillende kanten van Hawaii. Jullie vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Hawaii, en dan kan jullie reis beginnen. De rondreis begint in de hoofdstad van Hawaii: Honolulu. Daar verblijven jullie vier dagen. De ideale lengte om deze beroemde stad te ontdekken én om de reis door Hawaii rustig te beginnen. Na Honolulu reizen jullie o.a. langs Kauai, The Big Island en Maui.

Deze TUI rondreis door Hawaii is een individuele rondreis inclusief vliegtickets, autohuur, binnenlandse vluchten, transfers, ‘Lei' welkomstgroet op Oahu en 13 overnachtingen.

> Bekijk deze Hawaii rondreis bij TUI

 

Hawaii vakantie TUI – vliegtickets

Een andere optie om Hawaii te ontdekken is door zelf jullie vakantie of rondreis samen te stellen. Helaas kun je bij TUI geen losse vliegtickets boeken, maar er zijn gelukkig genoeg andere partijen waar jullie voordelig de reis kunnen beginnen om met veel korting jullie vliegtickets naar Hawaii te boeken. Onze favoriete vliegticketvergelijkers zijn:

 

hawaii-vakantie-tui