Vakantie Curacao mét huurauto

9 dagen €647,- per persoon
vakantie Curacao met huurauto
Geschreven op:

Ga toeren met jullie huurauto in Curacao en ontdek de tropische sferen en de speciale hotspots! Jullie boeken nu een 9-daagse vakantie naar Curacao met huurauto voor maar €647,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, een huurauto en het verblijf op basis van logies in een zeer goed beoordeeld hotel (8,6/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in april 2019. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten.

 

The Pearl of the Caribbean (met huurauto) – Santa Catharina, Curacao

 

Neem een duik in ’t zwembad en drink een heerlijke verfrissende cocktail, terwijl je geniet van de Antilliaanse zon. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het zwembad, het zonneterras, de gratis WiFi, de gratis barbecue en meer… De tropische tuin geeft jullie de ultieme vakantiebeleving. Dankzij deze Curacao deal inclusief huurauto zullen het dichtbij gelegen Willemstad, Mambo Beach en de meerdere prachtige baaien makkelijk te bereiken zijn. Jullie kunnen eindeloos genieten van de aangename temperaturen, de wuivende palmbomen en de diverse bezienswaardigheden. Begint het al te kriebelen? De huurauto op Curacao staat al voor jullie klaar!

 

>> Bekijk deze goedkope Curacao deal bij Kras

 

vakantie Curacao met huurauto

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.