TUI dagdeals

Check hier de dagaanbieding & TUI Daily Dream Deal
Geschreven op:

Benieuwd naar de TUI dagdeal van vandaag? Unieke aanbiedingen voor slechts 24 uur geldig… Wees er snel bij, want voordat je het weet is deze aanbieding weer weg!

> Bekijk direct de TUI deal van de dag

 

 

Wat is een TUI dagdeal, dagaanbieding of Daily Dream Deal?

Een TUI dagaanbieding is een aanbieding die slechts 24 uur te boeken is. Vaak is de dagdeal goedkoper geprijsd dan de dagen daarvoor of daarna. De TUI dagdeals zijn altijd een verrassing, je kunt de TUI Daily Dream Deals (hoe ze ook wel genoemd worden) dus nog niet voor de hele week bekijken. Elke dag is er een andere bestemming en soort vakantie te boeken. Zo komen er zonvakanties (verre reizen of gewoon dichtbij in Europa), stedentrips of hotels voorbij als TUI dagaanbieding. Hou dus elke dag de website van TUI in de gaten, en scoor met extra veel korting jouw TUI dagaanbieding!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.