Transavia Holidays is 55 jaar

Krijg nu €55,- korting op je volgende reis!
Geschreven op:

Hoera! Transavia is jarig en blaast maar liefst 55 kaarsjes uit. Wie jarig is moet trakteren, toch?! Daarom krijg je nu tijdelijk tot €55,- korting op je volgende droomvakantie naar bijvoorbeeld Mallorca, de Canarische Eilanden, Sicilië of Ibiza. We weten zeker dat ook voor jou de ideale bestemming erbij zit. Er valt nog zoveel te ontdekken…

> Bekijk direct alle kortingen & bestemmingen van de Transavia Holidays verjaardagsactie

 

 

Transavia Holidays trakteert: tot €55,- korting op je volgende vakantie!

Met deze koudere dagen dromen we allemaal weer van een weekje (of desnoods een weekend) zon… Lokale gerechten proeven, het perfecte souvenir voor thuis shoppen en natuurlijk elke dag een ander strand proberen. Transavia Holidays heeft een grote keuze uit verschillende bestemmingen. Onze favoriete plekken om er echt even tussenuit te gaan?

 • Mallorca vluchten + hotel vanaf €146,-
 • Canarische Eilanden vluchten + hotel vanaf €229,-
 • Ibiza vluchten + hotel vanaf €163,-
 • Valencia vluchten + hotel vanaf €129,-

Wil jij deze winter nog op reis? Dan is misschien een wintersportvakantie wat voor jou. Deze winter vliegt Transavia Holidays namelijk naar allerlei populaire gebieden en je hotel is gelijk inbegrepen; ideaal.

> Bekijk direct alle kortingen & bestemmingen van de Transavia Holidays verjaardagsactie

 

Alle informatie op een rij:

 • Tijdens de verjaardag van Transavia ontvangen klanten een verjaardagskorting van €55 op alle bestemmingen*.
 • De looptijd van deze actie is tot en met 30 november 2021.
 • Je kunt met deze korting een reis tot en met 30 oktober 2022 boeken.
 • De actiekorting is al verwerkt in de prijzen op de website. Tijdens het boeken zie je de korting dus al in je winkelmandje staan.
 • De actiekorting geldt per boeking, niet per persoon.
 • De actiekorting geldt uitsluitend op Transavia Holidays-pakketreizen, niet op losse vliegtickets.

* Geldig op alle bestemmingen waar de vluchten worden uitgevoerd door Transavia en KLM.

Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, €10 SGR-bijdrage, € 2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag en/of lokaal te betalen kosten). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto.

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.