Fly & drive Zakynthos + Kefalonia

Incl. huurauto & veel meer €696,-
Geschreven op:

Waarom één eiland ontdekken als je er ook meerdere kunt ontdekken? Jullie boeken nu een 8-daagse fly & drive vakantie naar de Griekse eilanden Zakynthos, Kefalonia & Ithaka voor maar €696,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is o.a. inclusief:

  • Retourvlucht Zakynthos met TUIfly
  • Handbagage
  • 7 nachten verblijf in genoemde hotels (middenklasse of comfortklasse)
  • Ontbijt (alleen bij comfortklasse hotels)
  • Huurauto tijdens het hele verblijf

TIP! Je kunt ook kiezen voor een reisduur van 10, 12 of 15 dagen. 

De goedkoopste vertrekdata zijn in september 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten.

 

Fly & drive eilandhoppen Ionische Eilanden – Griekenland

 

Ga schildpadden spotten op Zakynthos, bewonder de meest paradijselijke stranden op Kefalonia en bezoek het nog onontdekte Ithaka. Deze toffe reis is de ideale mix tussen een relaxte zonvakantie en het ervaren van de Griekse cultuur. Rij overdag naar een leuk strandje en ga ’s avonds eten in een typisch Grieks dorpje… Een must book!

 

>> Bekijk deze goedkope fly & drive Griekenland deal bij TUI

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.