Tof: combireis Barcelona & Valencia

7 dagen incl. vlucht €299,-
Geschreven op:

Twee van de leukste steden van Spanje in één vakantie… Dat is top! Jullie boeken nu een 7-daagse vakantie naar Barcelona en Valencia voor maar €299,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief jullie vluchten vanaf Eindhoven Airport, jullie treintickets tussen de steden en het verblijf op basis van logies in goed beoordeelde hotels.

De goedkoopste vertrekdata zijn in oktober en november 2022. Er komt eenmalig per boeking €19,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope combinatiereis bij Bebsy

Combinatiereis Barcelona & Valencia – Spanje

 

Het beste van Spanje, en dat allemaal in één prachtige reis! Op de eerste dag reizen jullie naar Barcelona. Jullie hebben in totaal 3 dagen in deze beroemde stad… Tijd om alles te ontdekken! Op dag 4 reizen jullie met de trein naar Valencia, om daar de rest van de vakantie te genieten van zon, tapas én strand.

 

>> Bekijk deze goedkope combinatiereis bij Bebsy

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.