Zon, zee & strand… Het Griekse eiland Kefalonia is klaar voor jullie komst! Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Kefalonia voor maar €249,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies in een zeer goed beoordeeld appartementencomplex (8/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in augustus 2019. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten. De goedkoopste mogelijkheid is voor een vertrek met drie personen, maar met meer of minder personen is ‘ie nu ook extra goedkoop!

 

Appartementen Ionian Balcony – Kefalonia, Griekenland

 

Dit prachtige verblijf heeft alles in huis om jullie vakantie naar Kefalonia perfect te maken. Zo kunnen jullie ook genieten van een fenomenaal uitzicht over de omgeving! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het zwembad, het zonneterras, gratis WiFi, de bar en meer. Daarnaast ligt het complex in de buurt van het gezellige centrum van Chavdata en op loopafstand van diverse winkels en een supermarkt.

 

>> Bekijk deze goedkope Kefalonia deal bij Sunweb