Sunweb El Gouna Egypte deal

4* luxe all inclusive voor €399,- p.p.
Geschreven op:

Wauw… Sunweb heeft een prachtige aanbieding naar het luxe El Gouna… Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Egypte voor maar €399,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van all inclusive in een zeer goed beoordeeld hotel.

De goedkoopste vertrekdata zijn in augustus 2018. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten.

 

Panorama Bungalows – El Gouna, Egypte

 

Dankzij de ligging direct aan het strand van El Gouna en diverse faciliteiten kunnen jullie onbezorgd genieten van een heerlijke last minute vakantie in Egypte! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van twee zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, de bars & restaurants, de wellness en de sportfaciliteiten. Bovendien kunnen jullie ook naar het privé strand Zeytouna Beach, dat ieder uur met een bootje te bereiken is.

 

>> Bekijk hier deze Sunweb El Gouna deal

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.