TIP: boek een toffe zomervakantie bij srprs.me

NU v/a slechts €415,- p.p.
Geschreven op:

‘The summer is magic!’… Kan jij ook niet wachten tot de temperaturen omhoog schieten en we weer met blote benen de straat op kunnen? Wij ook niet! Wij hebben een manier gevonden waarbij de voorpret al kan beginnen… Jullie kunnen namelijk voor een heel fijn prijsje een toffe zomervakantie boeken bij srprs.me

> Bekijk direct alle zomervakantie deals bij srprs.me

 

Relaxen of ontdekken?

Jullie bepalen helemaal zelf wat voor soort reis jullie gaan maken… Heerlijk een aantal dagen relaxen aan het strand? Dat kan! Willen jullie liever naast het relaxen ook een stad ontdekken? Ook dat kan!

Tijdens het boeken kiezen jullie voor een ‘relax‘ of ‘explore‘ vakantie. 

 

srprs.me SUMMER HOLIDAY – meer informatie

Wat kan je precies verwachten tijdens jullie summer holiday van srprs.me? Nog niet bekend met het concept van srprs.me? Lees in deze blog op onze website direct alles over de verrassingsreizen van srprs.me (wij zijn fan!). 

Jullie zomervakantie zal net zo’n verrassing zijn. Wel kunnen jullie uiteraard weer een aantal eisen doorgeven én kan srprs.me jullie een aantal garanties meegeven. Namelijk:

  • Je vertrekt vanaf Schiphol of Eindhoven Airport.
  • Heenvlucht tussen 07:00 en 16:00, terugvlucht tussen 13:00 – 22:00. Mogelijk heb je één overstap.
  • Je slaapt in een goed beoordeeld hotel, B&B of appartement.
  • Je bent maximaal 2 uur onderweg met het OV (per rit).

Zelf kun je tijdens het boeken drie bestemmingen uitsluiten. Ideaal! 

> Bekijk direct de summer holiday opties bij srprs.me

 

Nog even alles op een rijtje

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.