Slapen in een boomhut

Top 5 leukste boomhutten in Nederland
slapen in een boomhut
Maaike - Reisspecialist

Is slapen in een boomhut ook één van jouw dromen? Als kind was het al mijn droom, maar nu ik volwassen ben wil ik eigenlijk nog steeds niets anders… Wellicht wel een iéts luxere boomhut ;-). Tegenwoordig zijn er veel boomhut overnachtingen te boeken in Nederland. Speciaal voor iedereen die droomt over deze unieke manier van overnachten: hierbij de leukste boomhutten van het land!

1. Boomhut in Friesland

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

De foto’s van deze gave boomhut in eigen land zeggen eigenlijk al genoeg… Hier willen we zo snel mogelijk heen! Deze boomhut in de provincie Friesland is volledig geïsoleerd, dus je hoeft niet bang te zijn om het koud te krijgen. Daarnaast heeft de boomhut veel ramen, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt over het Friese landschap.

Je kunt met maximaal 2 personen in deze boomhut slapen. Naast het tweepersoonsbed is er er ook genoeg leefruimte met o.a. een keuken. Willen jullie wakker worden met frisse lucht? Nuttig dan je ontbijtje op jullie privé veranda…

> Bekijk deze boomhut in Friesland

 

2. Boomhut in Hoederloo

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

Deze boomhut is niet alleen leuk voor volwassenen (want: luxe!), maar ook voor kinderen. De boomhut is te vinden bij Landal Miggelenberg in de Gelderse plaats Hoenderloo. Je kunt met maximaal vier personen slapen in de boomhut. De boomhut is 60m2 en heeft o.a. 2 slaapkamers, een uitgebreide keuken, gratis WiFi en een terras.

Uniek aan deze boomhut is dat er vanaf de veranda een glijbaan naar beneden gaat. Je hoeft dus niet de trap naar beneden te pakken, want zeg nou zelf… Glijden is toch veel leuker?

> Bekijk deze boomhut in Hoenderloo

 

3. Boomhut in Drenthe

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

Midden in de natuur… Deze boomhut in Drenthe mag op jouw bucketlist! Vanuit de hottub op jullie eigen veranda kijken jullie uit over de groene weide. Dát is pas uniek overnachten! Deze boomhut heeft plaats voor maar liefst 6 personen, want er zijn 3 slaapkamers te vinden. Ook heeft deze boomhut openslaande deuren naar de veranda. Een echt luxe boomhut voor het hele gezin…

De boomhut grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld, waar jullie fantastisch kunnen wandelen of fietsen.

> Bekijk deze boomhut in Drenthe

 

4. Boomhut in Dwingeloo

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

Een boomhut XXL… Voor maar liefst 7 personen! Hoe gaaf is dat? Deze mega boomhut kun je vinden in Dwingeloo, een dorp in Drenthe. Eigenlijk is het geen boomhut meer te noemen, maar eerder een boomvilla! Deze boomhut heeft namelijk de beschikking over o.a. vloerverwarming (!), een badkamer met Rituals producten en een inloopdouche en nog veel meer… Ook heeft deze boomhut maar liefst 3 buitenterrassen.

De boomhut is op 7 meter hoogte gebouwd. Hierdoor hebben jullie een fantastisch uitzicht over de regio… 

> Bekijk deze boomhut in Dwingeloo

 

5. Boomhut in Twente

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

Met uitzicht over de groene weides en de bomen is deze boomhut een fijne plek om te overnachten! Jullie kunnen met maximaal 3 personen in deze boomhut slapen. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de buitensauna en hottub (bijboeken). Verblijf je hier in de koudere maanden? Dan is deze Twentse boomhut te verwarmen met de houtgestookte kachel.

In de buurt van deze boomhut zijn maar liefst vijf natuurgebieden. Je hebt dus keuze genoeg!

> Bekijk deze boomhut in Twente

Meer bijzondere overnachtingen?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.