Iemand verrassen met een overnachting met privé bioscoop? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Van der Valk heeft in Nederland twee hotels waar je een overnachting met privé bioscoop kunt boeken:

Deze hotels hebben beide een speciale cinema suite, waarin je het gevoel krijgt alsof je in een privé bioscoop overnacht. Hoe tof is dat? Lees hieronder meer over deze hotels en boek jouw overnachting met privé bioscoop extra voordelig!

 

Van der Valk Veenendaal – Overnachting met privé bioscoop

overnachting met prive bioscoop overnachting met prive bioscoop
overnachting met prive bioscoop overnachting met prive bioscoop

Neem plaats op de lounge seat en geniet van een filmavondje in jullie eigen hotelkamer. De cinema suite bij Van der Valk Hotel Veenendaal beschikt naast een privé bioscoop ook over een ruime badkamer met tweepersoons douche, een bubbelbad en een kingsize bed.

> Boek een overnachting met privé bioscoop bij Van der Valk Veenendaal

 

Van der Valk Gilze – Tilburg – Overnachting met privé bioscoop

Ook Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg heeft een indrukwekkende cinema penthouse suite van maar liefst 75 m². Het is één van de meest luxe suites van Brabant en heeft o.a. een bioscoop corner met een 65 inch scherm, een bubbelbad, een kingsize bed, een dubbele regendouche, een lounge bank en nog veel meer… Ook heb je als gast gratis toegang tot Toucan Health Club en het casino in het hotel.

> Boek een overnachting met privé bioscoop bij Van der Valk Gilze – Tilburg

 

Benieuwd naar meer Van der Valk themakamers? Bekijk ze hier.

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter