Op zoek naar een scherpe Safari Resort Beekse Bergen aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Safari Resort Beekse Bergen aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken een arrangement al vanaf slechts €310,-! Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek heeft een groot aanbod met 6-persoons lodges. Een leuk uitje met het hele gezin!

Wil je overnachten bij Safari Resort Beekse Bergen? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €310,-.

> Bekijk direct alle Safari Resort Beekse Bergen aanbiedingen

Beekse Bergen Safari Resort

 

Informatie over het park – Safari Resort Beekse Bergen

Het zeer goed beoordeelde en populaire Safari Resort Beekse Bergen is een heerlijke plek voor jong en oud. Dit beroemde vakantiepark ligt in Hilvarenbeek, in de provincie Noord-Brabant. Het vakantiepark heeft verschillende lodges waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een Savanne Lodge? Dan word je wakker met uitzicht op de dieren… Hoe gaaf is dat? De goedkoopste optie is een normale lodge, maar ook dat is een fantastische ervaring.

Safari Resort Beekse Bergen heeft leuke faciliteiten voor het hele gezin. Zo kunnen de jongste bezoekers zich uren vermaken in de speeltuin, het vernieuwde indoor zwembad en natuurlijk het Safaripark Beekse Bergen. Boeken jullie een arrangement naar dit vakantiepark? Dan zit jullie entree voor het Safaripark uiteraard inbegrepen.

> Bekijk direct alle Safari Resort Beekse Bergen aanbiedingen

 

Safari Resort Beekse Bergen – Arrangementen v/a €310,-

Safari Resort Beekse Bergen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 3, 4, 5 of 8 dagen. Je profiteert van de beste prijs bij een 3-daags óf 4-daags verblijf!

> Bekijk direct alle Safari Resort Beekse Bergen aanbiedingen

Safaripark beekse bergen arrangementen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€17,95 per boeking). 

 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter