WOW… Dit is de reis uit je dromen! Ontdek dit jaar namelijk extra voordelig één van de mooiste regio's van Italië… Jullie boeken nu een 8-daagse rondreis voor maar €559,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 2 nachten in een 3*-hotel in of bij Napels
  • 2 nachten in een 3*-hotel in de regio Amalfikust
  • 3 nachten in een 3*-hotel aan de kustlijn van Sorrento (tussen Sorrento en Castellammare di Stabia)
  • Met ontbijt
  • Huurauto
  • Retourvlucht vanaf Eindhoven Airport (Amsterdam, Brussel, Dusseldorf ook mogelijk) 

De goedkoopste vertrekdata zijn in oktober 2018, maar ook de overige vertrekdata zijn nu extra voordelig. Er komt eenmalig per boeking €20,- aan boekingskosten bij. Ook is het mogelijk om de rondreis te verlengen. Een 11-daagse rondreis boeken jullie vanaf €719,- per persoon.

 

Rondreis Amalfikust & meer – Italie

 

In één reis meerdere plekken bezoeken? Deze toffe rondreis maakt het mogelijk! Jullie vliegen op Napels, waar jullie 3 dagen de tijd krijgen om de romantische straatjes, gekleurde huisjes en versgebakken pizza's te ontdekken. Daarna zullen jullie met de huurauto richting de populaire Amalfikust rijden. Sfeervolle vissersdorpjes, mooie stranden en fijne hotspots; je krijgt het allemaal te zien! Jullie sluiten de reis af met een bezoekje aan de kustlijn van Sorrento. Bezoek dan zeker het meest fotogenieke plekje van Italie; Positano!

 

>> Bekijk deze goedkope rondreis aanbieding bij TravelBird

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter