BIZAR! Retour Mallorca voor €2,- per persoon

Heen én terug… WOW!
Geschreven op:

We hebben nog NOOIT zo een aanbieding gezien… Jullie vliegen namelijk voor slechts €2,- per persoon retour naar het prachtige Mallorca! Dit kan je natuurlijk niet laten gaan. Deze goedkope aanbieding is op basis van een vertrek vanaf Dusseldorf Airport. Jullie vliegen met een directe verbinding naar Palma de Mallorca. Daar kunnen jullie 7 dagen verblijven… Heerlijk.

De goedkoopste vertrekdata zijn in december 2018. Willen jullie liever een flexibel ticket die jullie kunnen wijzigen? Boek dan voor maar €2,28 per persoon.

 

>> Bekijk deze goedkope Mallorca tickets bij Momondo.nl

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.