Plopsa Hotel België

All Inclusive verblijf + entree Plopsaland de Panne
Geschreven op:

Een paar daagjes weg met de kids en houden jullie wel van een beetje avontuur? Dan is Plopsaland de Panne echt iets voor jullie! Dit toffe attractiepark ligt aan de Belgische kust en is de perfecte plek voor een uitje met het hele gezin. En goed nieuws! Er zijn verschillende Plopsa Hotel & Plopsaland de Panne arrangementen te boeken, waarbij o.a. de overnachting(en) inbegrepen zijn. Hiermee ben je een stuk goedkoper uit! Lees snel verder & ontdek alles over deze Wunderland Kalkar aanbieding…

> Bekijk direct de Plopsa Hotel arrangementen bij Voordeeluitjes

Plopsa Hotel aanbieding

 

Plopsa Hotel & Plopsaland – All inclusive attractiepark en hotel

Bij Hotel & Attractiepark Plopsaland geniet je all inclusive. Ideaal dus als je met vrienden of het hele gezin gaat! Plopsaland de Panne bestaat o.a. uit het attractiepark zelf en daarnaast heeft het Plopsa Hotel twee restaurants en twee bars. In het attractiepark is er genoeg te beleven voor jong en oud. Er zijn namelijk veel attracties, voor jong en oud! Daarnaast kun je natuurlijk je favoriete Studio-100 helden ontmoeten, hoe gaaf is dat?

In Plopsaland de Panne kun je o.a. veel plezier beleven in The Ride to Happiness. Daarnaast kun je ook veel zwemplezier beleven in Plopsaqua De Panne, een waterpark in Wickie de Viking-stijl. Daar vind je veel glijbanen, een stormbad, bubbeltonnen, een discobad en een heus waterspeeldorp, is dit park voor kinderen een paradijselijk oord!

 

Arrangementen Plopsa Hotel – Nu vanaf €39,25

Bij Voordeeluitjes kun je 2 verschillende Plopsa Hotel arrangementen boeken. Er is één arrangement waarbij het entree en je all inclusive verblijf (ontbijt + diner) voor Plopsaland de Panne is inbegrepen. Wil je alleen in het hotel overnachten? Dan boek je een nachtje in het Plopsa Hotel + ontbijt al vanaf €39,25 per persoon. Dat is echt een koopje…

Plopsaland deal

 

De prijzen bij Plopsa Hotel zijn exclusief toeristenbelasting en boekingskosten (1-3 pers. 14,50, 4+ pers. 24,50 per boeking). Voor een 1-persoons, 3-persoons of 4-persoons kamer betaal je per persoon dezelfde prijs! 

 

> Bekijk hier alle Wunderland Kalkar arrangementen bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals