Overnachten op Eindhoven Airport

Nachtje mét ontbijt slechts €29,50
Geschreven op:

Vlieg je vanaf Eindhoven Airport en vertrek je heel vroeg? Overnacht dan alvast op het vliegveld! Jullie boeken nu een 2-daags logies ontbijt arrangement bij Tulip Inn Eindhoven Airport vanaf slechts €29,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Gratis WiFi

Deze deal is te boeken voor heel veel aankomstdata tussen december 2021 en december 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Eindhoven Airport aanbieding bij Voordeeluitjes

 

Tulip Inn Eindhoven Airport – Eindoven, Nederland

 

Het gloednieuwe Tulip Inn Eindhoven Airport heeft een unieke ligging boven de terminal van Eindhoven Airport. Dit is de ideale oplossing voor die ellendig vroege vlucht! Voor de vroege vogels staat er vanaf 05:30 al een uitgebreid ontbijt klaar. Ook is er een hotelbar, een lounge, een fitnessruimte en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope Eindhoven Airport aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.