Goedkope vakantie Australie

Op zoek naar goedkope Australie aanbiedingen of een voordelige Australie last minute? Bij Vakantie Dealz ontdek je elke dag de beste goedkope Australie deals. Onder andere Australie rondreizen, camperreizen, complete vakanties of vliegtickets.

Bekijk direct alle Australie aanbiedingen:

 

FOX australie aanbiedingen
Sawadee australie
Tenzing Travel Australie
Sorry, geen berichten gevonden

Nog meer Australie deals?

Nog meer goedkope Australie (Oceanie) kortingen & aanbiedingen. Boek bij Vakantie Dealz altijd met veel korting jouw goedkope Australie vliegtickets, camperreizen, rondreizen, complete vakanties of meer! Kies bijvoorbeeld voor een reis naar Perth, Sydney, Melbourne of Brisbane. Ook kun je natuurlijk direct naar alle Australie last minutes of Australie all inclusive aanbiedingen. Ben je nog niet zeker van Australie als jouw vakantiebestemming? Kijk dan ook eens bij alle Nieuw-Zeeland deals!

 

Informatie over Australie

Australie, ook wel Down Under genoemd, wordt door velen beschouwd als het grootste eiland ter wereld. Hierbij is het ook direct het kleinste continent ter wereld. De hoofdstad van Australie is Canberra, de op zeven na grootste stad van het land. Van woestijnen, naar tropische regenwouden en van rode landschappen tot aan bruisende steden... Australie got it all en dát is nou net wat het zo'n populaire bestemming maakt. Daarnaast is dit ook nog eens een veelbezocht land door de backpackers en/ of liefhebbers van watersport. Voor nog veel meer informatie over backpacken in Australie kun je nu ook terecht op BackpackeninAustralie.nl.

Australie bezienswaardigheden & hotspots

Het veelzijdige Down Under heeft ongelofelijk veel te bieden, maar zonder een bezoekje aan het indrukwekkende Sydney is de reis vaak niet compleet. Bewonder in deze schitterende stad het Sydney Opera House, neem een surfles op Bondi Beach of wandel door de Royal Botanic Gardens. In deze stad is genoeg te beleven!

Nog geen genoeg van de stad? Breng dan ook een bezoek aan Melbourne, Brisbane, Perth of één van de andere grootse maar sfeervolle Australische steden.

Een absolute natuurliefhebber? Dan zijn Great Ocean Road, Blue Mountains en Outback zeker niet te missen!

Tussen al het cultuur snuiven en steden bezoeken door is het af en toe ook tijd om te relaxen... Australie biedt de mooiste witte stranden en azuurblauwe wateren op onder andere Fraser Island, Whitsundays en Great Barrier Reef (een absolute bucketlist locatie om de onderwaterwereld te verkennen).

Het klimaat & weer in Australie

Wanneer het winter is in Nederland, is het zomer in Australie. Maar door de grootte van het land zijn er verschillende klimaatzones; zo heeft het binnenland een woestijnklimaat, het zuiden een gematigd klimaat en het noorden een tropisch klimaat.

De beste reistijd Australie

De beste reistijd voor het bezoeken van Australie is tussen juni en december.

Vliegvelden in Australie

Buiten het feit dat merendeel van de bezoekers van Australie het land met het vliegtuig betreed, is ook binnenlands vliegen zeer populair. De top 5 grootste vliegvelden is dan ook gelijk aan de top 5 grootste steden van Australie.

  1. Sydney Airport
  2. Melbourne Airport
  3. Brisbane Airport
  4. Perth Airport
  5. Adelaide Airport

Vliegtijd Amsterdam - Australie

Afhankelijk van naar welk vliegveld in Australie je afreist, is de gemiddelde totale vliegtijd circa 19 uur.

Australie tijdsverschil

Australie heeft in totaal 13 tijdszones. In de hoofdstad van Australie, Canberra, is het 10 uur later dan in Nederland. Echter, met de zomertijd, is het daar 8 uur later. Let op: De zomer- en wintertijd van Australie zijn precies tegenovergesteld aan die van Nederland.

Australie geld & valuta

In Australie wordt er betaald met de Australische Dollar (AD).

Australie paspoort- en visum verplichtingen

Op het gebied van reisdocumenten moet je beschikken over een paspoort dat nog minimaal 1 dag geldig is na vertrek uit Australie. Echter wordt er aanbevolen er voor te zorgen dat het paspoort na vertrek nog 6 maanden geldig is. Daarnaast moet er een visum (ETA) aangevraagd worden, veelal volstaat een zogenaamd eVisitor visum. Dit visum zal 3 maanden geldig zijn binnen een periode van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte.

Inentingen en vaccinaties Australie

Voor een vakantie naar Australie heb je geen inentingen en/ of vaccinaties nodig. Wanneer je vanuit een land komt waar gele koorts voorkomt, is in sommige gevallen wel een vaccinatie tegen gele koorts nodig.

 

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Mis nooit meer een deal

Wat is je budget?

Ik zoek deals met vertrek:

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Maart 2023
April 2023