Willen jullie graag de cultuur van Egypte ontdekken? Dan is een Nijlcruise door Egypte wat voor jullie! Met deze Nijlcruise aanbiedingen van Sunweb, Corendon en Kras genieten jullie van al het moois in Egypte! Jullie hebben de keuze uit een Nijlcruise van verschillende lengtes van bijvoorbeeld 8 of 15 dagen. Een langere cruise is soms ook nog in combinatie met een verblijf aan het strand.

Tijdens de cruise komen jullie langs prachtige plaatsen zoals: Luxor, Aswan en Edfu. Bezoek prachtige tempels en farao's en maak kennis met de cultuur van Egypte.

Hieronder onze selectie van populaire Nijlcruise aanbiedingen van Corendon, Sunweb en Kras.

Tip: Gek op cruises? Bekijk ook deze cruise langs de Griekse eilanden!

Nijlcruise aanbiedingen – Luxor, Egypte

Corendon nijlcruise Egypte Classic 5* (8 dagen)

Tijdens deze 8-daagse Nijlcruise door Egypte komen jullie langs de hoogtepunten Luxor, Kom Ombo, Aswan en Edfu. Jullie bezoeken verschillende tempels, leren meer over de farao's en maken een tocht met een Egyptische zeilboot. Deze goedkope nijlcruise aanbieding is inclusief jullie retourvluchten vanaf Amsterdam naar Hurghada, 7 nachten op een 5* cruiseschip, transfers en begeleiding van een Nederlands- of Engelstalige gids. De cruise is op basis van all inclusive. Optioneel is er een excursiepakket bij te boeken.

>> Bekijk deze Egypte Nijlcruise aanbieding bij Corendon

Sunweb nijlcruise 4* (8 dagen)

In 8 dagen tijd bezoeken jullie onder andere Luxor, de tempels van Luxor, de Karnak tempel, Edfu, Aswan, de Aboe Simpel tempel en maken jullie een tocht met een Egyptische zeilboot en nog veel meer! Deze cruise is inclusief jullie retourvluchten vanaf Amsterdam naar Hurghada, 7 overnachtingen en de cruise is op basis van volpension. Optioneel is er een excursiepakket bij te boeken.

>> Bekijk deze Egypte Nijlcruise aanbieding bij Sunweb

Kras luxe Nijlcruise 5* (8 dagen)

Geniet van jullie 8-daagse luxe Nijlcruise en vaar langs Luxor, Aswan, Edfu, Kom Ombo en verschillende tempels en farao's. Bezoek de Egyptische souks voor souvenirs, opgravingen en nog veel meer! Deze cruise is inclusief jullie retourvluchten vanaf Brussel naar Hurghada, 7 overnachtingen, transfers, volpension, Nederlandssprekende reisleiding. Optioneel is er een excursiepakket bij te boeken.

>> Bekijk deze Egypte Nijlcruise aanbieding bij Kras

Corendon nijlcruise 5* & Aladdin Beach 4* (15 dagen)

Willen jullie de cultuur van Egypte combineren met een strandvakantie? Dan is deze 15-daagse reis wat voor jullie. Jullie varen onder andere langs Luxor, Edfu, Kom Ombo, bezoeken verschillende tempels en varen met een Egyptische zeilboot. De laatste week van jullie reis genieten jullie van zon, zee en strand. Deze cruise is inclusief jullie retourvluchten naar vanaf Amsterdam naar Hurghada, 7 overnachtingen in 4* Aladdin Beach o.b.v all inclusive, 7 vijf sterren cruise overnachtingen o.b.v volpension, transfers en Nederlands- of Engelstalige gids. Optioneel is er een excursiepakket bij te boeken.

>> Bekijk deze Egypte Nijlcruise aanbieding bij Corendon

Meer Corendon nijlcruise aanbiedingen

Corendon heeft verschillende soorten Nijlcruise vakanties door Egypte in allerlei prijsklassen. Bekijk bij Corendon nog meer goedkope Nijlcruise aanbiedingen voor een ultieme Egypte ervaring!

>> Bekijk hier nog meer Nijlcruise aanbiedingen bij Corendon

 

TIP: bekijk hier de mooiste snorkelplekken in Egypte!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter