Nieuw: Van der Valk Lelystad met skybar (!)

Nachtje weg + ontbijt €66,-
Geschreven op:

Op naar één van de nieuwste Van der Valk hotels in Nederland! Jullie boeken nu een overnachting bij Van der Valk Lelystad voor slechts €66,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief een overnachting met ontbijt.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in juli en augustus 2022 (zomervakantie). Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

 

Van der Valk Hotel Lelystad – Flevoland, Nederland

 

Wow… Dit nieuwe Van der Valk hotel is écht een pareltje! Tijdens jullie verblijf in dit 4-sterren hotel kunnen jullie gebruik maken van o.a. de skybar (tof uitzicht), de wellness, het zwembad, het restaurant, gratis WiFi, fitness en meer. Het hotel bevindt zich op een centrale locatie dicht bij allerlei steden en natuurgebieden. Een aanrader!

 

>> Bekijk deze goedkope Van der Valk aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.