Nachtje naar Badhotel Scheveningen

Incl. ontbijt & meer €34,50
Geschreven op:

Zo goedkoop zien we ‘m niet vaak! Boek nu met maar liefst 37% korting een 2-daags logies ontbijt arrangement bij Badhotel Scheveningen in Zuid-Holland voor maar €34,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Gratis HTM-dagkaart
  • Meer leuke extra’s

Dit arrangement is te boeken op heel veel aankomstdata t/m juni 2023, maar ook in de zomer is ‘ie nu extra goedkoop. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Scheveningen deal bij Voordeeluitjes

Badhotel Scheveningen – Zuid-Holland, Nederland

 

Na één koprol liggen jullie al met jullie handdoek op ’t strand… Yes! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het ontbijtrestaurant, een 24-uursreceptie en gratis WiFi. Maak een wandeling over de gezellige boulevard, plof neer bij één van de vele beachclubs of breng een bezoekje aan het bruisende Den Haag met jullie gratis HTM dagkaart!

 

>> Bekijk deze goedkope Scheveningen deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.