Naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Nachtje incl. drankje & ontbijt €34,-
Geschreven op:

De geur van glühwein, ontelbaar veel lichtjes en overal kerstbomen… Op naar Düsseldorf! Jullie boeken nu een 2-daags logies ontbijt arrangement bij Courtyard by Marriott Düsseldorf Seestern in Duitsland voor maar €34,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 1x overnachten
  • 1x een uitgebreid ontbijt
  • Gratis leuke extra’s

Deze deal is te boeken op veel aankomstdata in november & december 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope kerstmarkt Düsseldorf deal bij Voordeeluitjes

Courtyard by Marriott Düsseldorf Seestern – Düsseldorf, Duitsland

 

Dit zeer goed beoordeelde hotel is een fijne uitvalsbasis om het Duitse Düsseldorf én de beroemde kerstmarkt te ontdekken. Het heeft een rustige ligging, maar je bent toch zo in de oude binnenstad. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het restaurant, de bar, de fitnessruimte, de sauna en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope kerstmarkt Düsseldorf deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.