Minicruise Londen last minute

3 dagen op veel data slechts €86,-
Geschreven op:

Een minicruise Londen… Such fun! Jullie kunnen nu voor een prikkie op cruise naar deze bruisende stad! Jullie boeken deze minicruise Londen aanbieding al vanaf €86,- per persoon. Deze goedkope minicruise aanbieding is o.a. inclusief:

  • retourovertocht Hoek van Holland – Harwich per Stena Line
  • 3 dagen inclusief 2x overnachten in een 2-persoonsbinnenhut
  • transfer per luxe touringcar of trein van Harwich naar Londen v.v.

Deze minicruise Londen aanbieding is te boeken voor verschillende data, dus eventueel ook als last minute. De boekingskosten zijn €5,95 per persoon.

 

Minicruise Londen last minute – 3 dagen

 

Het fijne aan deze 3-daagse minicruise aanbieding is dat jullie ’s nachts varen, waardoor jullie overdag ruim de tijd hebben om het hippe Londen te ontdekken. Jullie vertrekken vanuit Hoek van Holland en zullen overnachten in een sfeervolle binnenhut. Voor je het weet sta je op Engelse bodem! Hier zullen jullie met een luxe touringcar of per trein naar het centrum van Londen gebracht worden. Eenmaal aangekomen kunnen jullie zelf bepalen wat jullie gaan doen.

 

>> Bekijk deze minicruise Londen last minute bij Voordeeluitjes.nl

 

Meer cruises? 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.