Midweek Landal aanbiedingen

NU tot maar liefst 52% korting!
Geschreven op:

Wil je een midweek Landal boeken? Op dit moment kun je met héél veel korting een heerlijke midweek weg boeken bij één van de vele Landal vakantieparken. Zo hebben we verschillende aanbiedingen gespot waarbij je een midweek Landal kunt boeken met meer dan 50% korting!

> Bekijk direct alle midweek Landal aanbiedingen

 

 

Midweek Landal – Actuele aanbiedingen & kortingen

Een midweek weg heeft veel voordelen. Zo is het vaak een stuk goedkoper dan dat je kiest voor een week vakantie óf een lang weekend. Een midweek valt vaak tussen maandag en vrijdag (3 of 4 nachten). Elk Landal GreenParks vakantiepark biedt midweek kortingen aan. Op dit moment zijn dit de scherpste aanbiedingen die wij kunnen vinden:

Midweek Landal de Lommerbergen – 52% korting

Landal de Lommerbergen is een heerlijk vakantiepark in Limburg. Een midweek bij dit Landal park betekent: plezier voor jong én oud. Het park heeft veel faciliteiten en biedt de ideale plek voor een getaway in de natuur.

> Boek nu een midweek weg bij Landal de Lommerbergen en krijg tot 52% korting

 

Midweek Landal het Vennenbos – 50% korting

Landal het Vennenbos behoort tot de populairste Landal parken in Noord-Brabant. Ook hier kun je een midweek Landal boeken waarbij je tot maar liefst 50% korting krijgt. Een fijne aanbieding voor een goedkoop verblijf!

> Boek nu een midweek weg bij Landal het Vennenbos en krijg tot 50% korting

 

Midweek Landal Waterparc Veluwemeer – 47% korting

Heerlijk aan het water genieten van een midweek weg… Zo wordt de zomer in Nederland écht geen straf! Dit prachtige Landal vakantiepark ligt in de provincie Flevoland en biedt de ideale plek voor een vakantie voor jong én oud.

> Boek nu een midweek weg bij Landal Waterparc Veluwemeer en krijg tot 47% korting

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.