Wil je een midweek Landal boeken? Op dit moment kun je met héél veel korting een heerlijke midweek weg boeken bij één van de vele Landal vakantieparken. Zo hebben we verschillende aanbiedingen gespot waarbij je een midweek Landal kunt boeken met meer dan 50% korting!

> Bekijk direct alle midweek Landal aanbiedingen

 

 

Midweek Landal – Actuele aanbiedingen & kortingen

Een midweek weg heeft veel voordelen. Zo is het vaak een stuk goedkoper dan dat je kiest voor een week vakantie óf een lang weekend. Een midweek valt vaak tussen maandag en vrijdag (3 of 4 nachten). Elk Landal GreenParks vakantiepark biedt midweek kortingen aan. Op dit moment zijn dit de scherpste aanbiedingen die wij kunnen vinden:

Midweek Landal de Lommerbergen – 52% korting

Landal de Lommerbergen is een heerlijk vakantiepark in Limburg. Een midweek bij dit Landal park betekent: plezier voor jong én oud. Het park heeft veel faciliteiten en biedt de ideale plek voor een getaway in de natuur.

> Boek nu een midweek weg bij Landal de Lommerbergen en krijg tot 52% korting

 

Midweek Landal het Vennenbos – 50% korting

Landal het Vennenbos behoort tot de populairste Landal parken in Noord-Brabant. Ook hier kun je een midweek Landal boeken waarbij je tot maar liefst 50% korting krijgt. Een fijne aanbieding voor een goedkoop verblijf!

> Boek nu een midweek weg bij Landal het Vennenbos en krijg tot 50% korting

 

Midweek Landal Waterparc Veluwemeer – 47% korting

Heerlijk aan het water genieten van een midweek weg… Zo wordt de zomer in Nederland écht geen straf! Dit prachtige Landal vakantiepark ligt in de provincie Flevoland en biedt de ideale plek voor een vakantie voor jong én oud.

> Boek nu een midweek weg bij Landal Waterparc Veluwemeer en krijg tot 47% korting

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter