5* Mainport hotel Rotterdam

Luxe nachtje weg vanaf €136,-
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Mainport hotel aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Mainport hotel aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken een verblijf voor weinig. Mainport hotel heeft verschillende kamers waaruit je kunt kiezen.

Wil je overnachten bij Mainport hotel in Rotterdam? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €136,- per kamer.

> Bekijk direct alle Mainport hotel aanbiedingen bij HotelSpecials

 

Mainport hotel – Rotterdam, Zuid-Holland

Midden in het bruisende centrum van Rotterdam vinden jullie het luxe 5* Mainport Design Hotel. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van het restaurant, de hotelbar, gratis WiFi, wellness, fitness, roomservice en nog veel meer. Jullie verblijven direct aan de voet van de bekende Erasmusbrug. Maak een wandeling langs het water, ontdek deze prachtige havenstad en duik het centrum in waar jullie ontelbaar veel restaurants, bars en winkels vinden. Zien we jullie binnenkort in deze bruisende stad?

> Bekijk direct alle Mainport hotel aanbiedingen bij HotelSpecials

mainport hotel rotterdam

 

Mainport hotel aanbiedingen vanaf €136,-

Het 5-sterren Mainport hotel beschikt over verschillende soorten kamers. Zo kunnen jullie naast een standaard kamer (City XL) ook kiezen voor een luxe SPA kamer met een eigen bubbelbad en/of sauna… Wow! De goedkoopste kamer boeken jullie al vanaf slechts €136,-.

> Bekijk direct alle Mainport hotel aanbiedingen bij HotelSpecials

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en eventuele administratiekosten.

mainport hotel rotterdam mainport hotel rotterdam

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.