Luxe 4* hotel in hartje Den Bosch

2 dagen incl. ontbijt nu €83,50
Geschreven op:

Den Bosch is ideaal voor een minivakantie in eigen land! Jullie boeken nu een 2-daags arrangement bij het 4-sterren Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch vanaf €83,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is o.a. inclusief:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Meer leuke extra’s (waaronder een Bossche bol van Bakkerij Jan de Groot)

Deze deal is te boeken voor verschillende aankomstdata tussen juli en december 2021. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze luxe hotel deal bij Voordeeluitjes 

 

Golden Tulip Hotel Central – Den Bosch, Nederland

 

Golden Tulip Hotel Central legt jullie in de watten tijdens deze 2-daagse vakantie in Den Bosch… Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van de luxe fitnessruimte, het restaurant, de bar, het buitenterras en meer. Naast een mooie fitnessruimte heeft het hotel ook regelmatig live muziek in de bar!

 

>> Bekijk deze luxe hotel deal bij Voordeeluitjes 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.