Landal Pinksteren 2020

Krijg nu tot 35% EXTRA korting op jullie verblijf!
Geschreven op:

Op zoek naar een goede Landal Pinksteren deal? Ook dit jaar heeft Landal GreenParks weer gigantische kortingen op een heerlijk verblijf tijdens het Pinksterweekend. Pinksteren valt dit jaar op zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020. Dit betekent dat je dus heerlijk een lang weekend (30 mei t/m 1 juni) kunt relaxen bij één van de vakantieparken van Landal. Op dit moment zijn alle Landal vakantieparken in Nederland tijdens Pinksteren geopend.

> Boek direct jouw Landal verblijf tijdens Pinksteren met 35% EXTRA korting

 

 

Last minute Pinksteren bij Landal

Hoewel er al veel vakantiehuisjes en vakantieparken voor Pinksteren vol zitten, heeft Landal gelukkig nog enkele plekken beschikbaar! En goed nieuws, hier hoef je geen hoofdprijs voor te betalen, want je kunt tot maar liefst 35% korting krijgen! Deze korting is geldig op verblijven tussen 29 mei en 8 juni 2020 (ook kortere verblijven).

Op dit moment heeft Landal nog plekken beschikbaar in Zeeland, Limburg, Drenthe en op de Waddeneilanden. Maar, ook op andere plekken in Nederland zijn er nog enkele mooie huizen te huur.

> Bekijk direct het Pinksterweekend aanbod bij Landal

 

Voordelen van een Pinksterweekend bij Landal

Op dit moment reizen we niet naar het buitenland, maar vergeet niet dat een vakantie in eigen land ook ontzettend leuk kan zijn! Nederland heeft prachtige natuurgebieden, Nationale Parken en niet te vergeten de lange kustlijn. Landal Greenparks heeft vakantieparken door het hele land, waardoor er altijd wel een regio of plek tussen zit voor iedereen. Twijfel je nog een beetje of je een last minute Pinksteren boeking moet maken? Wees gerust, Landal heeft voor de Pinksteren aanbiedingen goede voorwaarden:

  • Geen annuleringskostenRecreatie-voucher
  • Gratis wijzigenAlle aankomsten in 2020
  • Later betalenBinnen 14 dagen
  • In termijnen betalenTot 56 dagen voor aankomst

> Bekijk direct alle Pinksteren 2020 aanbiedingen bij Landal

 

 

Wanneer is het Pinksteren?

Dit jaar valt Pinksteren op zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020. Dat betekent dat je dus een lang weekend kunt genieten op één van de vele Landal Greenparks vakantieparken. Wil je meer Pinksteren aanbiedingen ontdekken? Ook dat is bij ons mogelijk!

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.