Vier Hemelvaart bij Landal

NU tot 40% korting op je verblijf!
Geschreven op:

Willen jullie er met Hemelvaart lekker even een paar dagen tussenuit? Vier dan deze mini-vakantie bij Landal vakantieparken! Wanneer je nu jullie hemelvaart verblijf boekt, krijg je tot maar liefst 40% korting op je verblijf. De minimale korting is 20%!

> Bekijk direct alle Hemelvaart 2021 aanbiedingen bij Landal

 

Landal Hemelvaart aanbiedingen – NU tot 40% korting

Je kunt op dit moment voor maar liefst 76 verschillende parken een verblijf in een Landal park boeken. Eén van de beste aanbiedingen is voor Landal Duc de Brabant, daar boek je namelijk een 3-daagse getaway met ruim (!) 40% korting. Maar; ook de andere parken hebben nu ontzettend veel korting.

> Bekijk alle Hemelvaart aanbiedingen bij Landal

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.