Kras rondreizen 2018

hoge kortingen op ’n rondreis naar keuze!
Geschreven op:

Veel zien én beleven tijdens jullie vakantie op een prachtige bestemming? Niet vast zitten aan één plek, maar meer willen zien van een land? Dan zijn de Kras rondreizen echt iets voor jou! Kras heeft verschillende leuke rondreis concepten, namelijk:

TIP: Op dit moment krijg je maar liefst tot €100,- korting per persoon op alle Kras rondreizen!

> Ga direct naar alle Kras rondreizen & maak gebruik van deze korting

 

Deze korting is geldig op rondreizen met een vertrek t/m 31 oktober 2018. Je kunt gebruik maken van de korting tot en met 14 maart.

 

Kras Rondreizen 2018 – bestemmingen

Weten jullie nog niet precies naar welke bestemming jullie willen reizen? Bij Kras ontdek je allerlei gave bestemmingen… Van Afrika tot Amerika; het aanbod is gigantisch groot! Maak bijvoorbeeld een camperreis door Californie of ontdek tijdens een safari-reis de mooiste plekken van Zuid-Afrika. Benieuwd naar de populairste bestemmingen van Kras rondreizen? Lees verder…

Benieuwd naar alle bestemmingen? Check ze op deze pagina!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.