Cultuur, spiritualiteit, prachtige steden en nog veel meer… Het is tijd om het bijzondere India te ontdekken! India heeft na China de meeste inwoners van alle landen ter wereld, alleen dit is al zeer bijzonder om eens mee te maken. Het land is zo groot en heeft dan ook veel verschillende plekken, steden en gezichten. Een reis naar India staat garant voor bijzondere indrukken, culturen en hotspots.

Wil je meer te weten komen over India? Lees dan snel verder…

>> Bekijk direct alle KLM India vliegtickets aanbiedingen

 

Goa – stranden, festivals & een relaxte vibe

Wie kent het niet; de felgekleurde poeders op vrolijke festivals aan het strand van Goa… Dit is écht een must visit tijdens jullie bezoek aan India. Goa is een deelstaat van het land en ligt aan de westkust van India. Eindeloze palmstranden, vrolijke restaurantjes, maar ook prachtige natuur richting het binnenland. Goa staat bekend om de spiritualiteit en relaxte vibe, een ideale tussenstop tijdens jullie rondreis door India!

>> Bekijk direct de voordelige retourtickets naar Goa met KLM

 

 

Bombay / Mumbai – bruisende & indrukwekkende stad

De grootste stad van India is Bombay (ofwel Mumbai). Alleen rondlopen in deze indrukwekkende stad is al een bezienswaardigheid op zich. Maar, er is nog veel meer te beleven! Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de verschillende musea, de iconische Gateway of India en natuurlijk de talrijke moskeeën.

>> Bekijk direct de voordelige retourtickets naar Bombay / Mumbai met KLM

 

 

Delhi – hoofdstad van India

De hoofdstad van dit grote land is het chaotische, maar indrukwekkende Delhi. De stad bestaat uit twee delen; Old Delhi en New Delhi. In het oude deel van de stad zijn veel smalle, kleurrijke straatjes te vinden en veel historische bezienswaardigheden (o.a. het beroemde Rode Fort). Het nieuwe deel is een stuk rustiger dan het oude deel. Er zijn veel groene parken, ruime straten met winkels en bijzondere architectuur.

>> Bekijk direct de voordelige retourtickets naar New Delhi met KLM

 

 

Overige steden & plaatsen India

Naast de uitgelichte steden en regio's zijn er natuurlijk nog veel meer prachtige plekken in India. Wist je dat KLM op maar liefst 15 verschillende bestemmingen binnen India vliegt? Je kunt tijdelijk al vanaf slechts €513,- per persoon retour vliegen naar India (plus €10,- eenmalige boekingskosten).

>> Ontdek alle bestemmingen binnen India met KLM

 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter