Bucketlist: KLM Business Class Curacao

retour €1597,- p.p.
Geschreven op:

Bij wie staat het niet op de bucketlist… Een comfortabelere reis is er bijna niet; vliegen in Business Class! Van je stoel maak je zo een bed, alle ruimte voor je benen, een glaasje champagne én luxe producten… Het is een ervaring die je niet snel meer zal vergeten!

Jullie boeken tijdelijk tijdens de KLM Werelddeal Weken jullie Business Class retourtickets naar Curacao voor maar €1597,- per persoon. Jullie vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport met een rechtstreekse vlucht naar Curacao. Daar komen jullie natuurlijk helemaal relaxt & uitgeslapen aan… Een perfecte start van een tropische vakantie op Curacao!

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende vertrekdata. Er komt eenmalig per boeking €10,- aan boekingskosten bij.

 

>> Bekijk deze Curacao Business Class aanbieding bij KLM

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.